Tag: verkoop

Waar kan ik een NS dagkaart verkopen?

NS dagkaart verkopen

Heeft u onlangs een NS dagkaart gekocht, maar gaat u hier geen gebruik meer van maken? Dan is het misschien handig om hem te verkopen aan iemand die de NS dagkaart wel kan gebruiken. Aan onze website is onlangs een Facebook box toegevoegd waar u ingekochte NS dagkaarten kunt verkopen.

Via de onderstaande link kunt u de NS dagkaart verkopen:

https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-dagkaart-verkopen

Algemene voorwaarden

  • Geef informatie over de NS dagkaart of het product dat u wilt verkopen (reisperiode, kosten, etc..)
  • Plaats geen contact gegevens of andere persoonlijke informatie.
  • Gelieve enkel berichten te plaatsen m.b.t. het onderwerp, anders zal uw bericht worden verwijderd.
  • Goedkoop-treinkaartje.nl probeert enkel mensen bij elkaar te brengen via Facebook en is in geen geval verantwoordelijk voor de gevolgen.

NS dagkaart verkopen

dagkaart, kopen, NS dagkaart, verkoop, verkopen

Treinkaartje Kopen

Treinkaartje kopen

Wilt u een treinkaartje kopen? Tegenwoordig zijn er verschillende methodes en betaalwijzes om uw treinticket te bestellen/boeken. Zo is het mogelijk om online een e-ticket te bestellen, een reisproduct op uw OV Chipkaart te laden of een eenmalige treinkaartje te kopen. Uiteraard kunt u in alle gevallen bij een loket van de NS terecht, maar online is er natuurlijk ook een heleboel nodig. Hiermee gaat u goed voorbereid op pad en voorkomt u lange rijen. Daarbij hoeft u niet vroegtijdig naar het station, omdat u een vervoersbewijs gemakkelijk online kunt bestellen.

Online treinkaartjes kopen

Het is vrij eenvoudig om online treinkaartjes te kopen. Zo kunt u via het onderstaande formulier eenvoudig uw reis plannen en krijgt u direct een overzicht van de beschikbare treinreizen, tarieven en data. Daarbij bespaart u op boekingskosten en ontvangt u de tickets na bevestiging direct per e-mail!

Telefonisch een treinreis boeken

Via het NS International Service center kunt u telefonisch een treinreis boeken. Dit is echter geen aanrader, omdat u een meerprijs van € 7,50 per persoon aan toeslag voor boekingskosten ontvangt.

Mocht u dit geen probleem vinden is het telefoonnummer: 030-2300023

Verkooppunten op NS stations

Uiteraard kunt u ook naar de verkooppunten op NS stations, wanneer u er online niet uitkomt. Verder raden wij aan om de treintickets via onze website te bestellen, omdat u dan profiteert van het goedkoopste tarief.

Automaten op NS stations

Een treinkaartje kopen voor een treinreis naar Duitsland, België of gewoon binnen Nederland? Maak gebruik van de automaten op NS stations. Wilt u echter goed voorbereid op pad gaan? Koop uw treinkaartjes dan via onze website. Blijft u binnen Nederland? Controleer dan altijd even of er een treinkaartjes actie/aanbieding lopende is!

Geschiedenis van treinkaartjes kopen

Treinkaartjes kunnen al zo lang als er treinen in Nederland zijn gekocht worden. Vroeger was je verplicht om een treinkaartje te kopen bij een loket. Dit waren in deze tijd bruine treinkaartjes voor de 2e klas en groene treinkaartjes voor de 1e klas. Een treinkaartje kopen was toen enkel mogelijk op 1 centraal punt. Later kreeg ook de conducteur bevoegdheid om een treinkaartje uit te schrijven, maar dit was natuurlijk erg fraude gevoelig. Pas in 1980 werd de geautomatiseerde treinkaartjes verkoop geïntroduceerd. Een treinkaartje kopen kon nu eenvoudig en snel door middel van een automaat die op een groot aantal trein stations waren geplaatst. In deze jaren werd er een standaard uiterlijk voor de kaartjes vastgesteld, waardoor de treinkaartjes minder goed te vervalsen waren. Natuurlijk was het in deze tijd nog steeds mogelijk om een treinkaartje te kopen bij een loket van de NS, maar deze verdwenen langzaam toen de Nederlandse Spoorwegen bezuinigingen moesten doorvoeren rond het jaar 2000. Later werden de treinkaartjes loketten weer heropend, omdat dit meer service en hulp zou bieden voor treinreizigers en de verkoop van treinkaartjes.

In 2011 verkeerd de NS in een tussenfase, waarin de treinkaartjes gedigitaliseerd worden. Een treinkaartje kopen zal daarmee vervangen worden door het eenmalig aanschaffen van een ov-chipkaart. Daarbij zijn tegenwoordig ook de zogenoemde ns e-tickets mogelijk, waarbij je een kaart kan activeren via het internet. Dit door middel van een actiecode of activering code. In de periode van 2011 is het mogelijk om met beide vervoer-bewijzen te reizen, zodat de overgang van een treinkaartje naar een digitaal-treinkaartje soepel verloopt. De NS probeert door het langzaam doorvoeren van de veranderingen de reizigers te laten wennen aan de nieuwe betaalmethode. Maar of de treinreiziger hier ooit aan zal wennen is nog maar de vraag.

Treinkaartje kopen
Treinkaartje kopen

kopen, loket, NS, online, treinkaartje, verkoop

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

Goedkope treinkaartjes? Profiteer van korting!
✔️NS Dagkaart (2e klas) € 19,50
✔️NS Dagkaart (1e klas) € 26,50
✔️2x Enkele Reis Weekend € 10 p/s
✔️2x Enkele Reis Hele Week € 12,50 p/s
✔️Enkele Reis Vliegveld AMS, EIN of ROT

Klik hier voor een overzicht van internationale treintickets.