Tag: Utrecht Centraal

Trein naar Margriet Winter Fair

Dagretour + Margriet Winter Fair
Van 22 t/m 28 november is het weer mogelijk om met de trein naar de Margriet Winter Fair te reizen. De entreeprijs voor dit evenement bedraagt € 19,95, maar u kunt tevens een combiticket entree + NS dagretour bestellen voor € 31. Zo reist u voor slechts € 9,- heen- en weer ongeacht het opstapstation en hoeft u niet met de auto (parkeergeld + brandstofkosten). De treinkaartjes actie is te bestellen via de onderstaande link, waarna u een e-ticket NS Dagretour + een entreebewijs Margriet Winter Festival ontvangt per e-mail.Dagretour + Margriet Winter FairDe Brabanthallen te s’Hertogenbosch worden omgetoverd in een geweldige plek met ruim 300 boetiekjes, muziek, eten en gezelligheid. Doe uw kerstinkopen op de Margriet Winter Fair en beleef de inspirerende workshops op het gebied van mode, beauty, lifestyle en koken. Daarbij kunt u gezellig meezingen/dansen bij één van de vele optredens op de Margriet Winter Festival.

Jaarbeurs Utrecht, Margriet Winter Fair, Trein Utrecht, Treinkaartjes actie, Utrecht Centraal

Lees verder

Mishandeling op Utrecht Centraal wordt onderzocht

Op 3 december 2014 heeft een mishandeling op station Utrecht Centraal plaatsgevonden. Het gebeurde op woensdag 3 december om 17:25 uur, waarbij een 25-jarige man uit Dronten door 2 mannen werd vastgehouden en bedreigd. De reiziger wou uitstappen op Utrecht Centraal en werd in het gangpad aangehouden door de 2 mannen. Hij werd vervolgens bespuugd, geslagen en bedreigd met een steekvoorwerp.

Toen het tweetal zag dat andere reizigers opstonden op de trein te verlaten gingen de daders ervandoor. Er zijn sowieso meerdere reizigers die getuige zijn geweest van dit voorval en daarom is de politie opzoek naar deze mensen. Er is een onderzoek gestart om te achterhalen wie de daders zijn om een dergelijk voorval in de toekomst te voorkomen. Daarom is er een beschrijving gemaakt van de twee mannen.

Trein geweld

Beschrijving daders van mishandeling op station Utrecht Centraal

Van de man die het slachtoffer vasthield is het signalement:
– Lichtgetint uiterlijk
– Mager postuur
– Ongeveer 20 jaar
– 1.75 meter lang
– Donker haar met een krul
– Groene jas met een lichtkleurige sjaal

Van de man die het slachtoffer heeft geslagen en bedreigd is het signalement:
– Lichtgetint uiterlijk
– Mager postuur
– Ongeveer 25 jaar
– 1.80 meter lang
– Zwarte jas
– Opvallend groot gebit

Spoorwegpolitie, Trein geweld, Trein mishandeling, trein nieuws, Utrecht Centraal

Man onterecht uit trein gehaald

Afgelopen week heeft de politie in Utrecht een man uit de trein gehaald, omdat hij een vuurwapen bij zich zou dragen. Een passagier had melding gemaakt van een vuurwapen gevaarlijke man in de trein, waarop de politie direct in actie kwam. Nader onderzoek wees echter uit dat hij geen wapen bij zich droeg, waardoor hij onterecht uit de trein is gehaald. Een aantal maanden geleden is er ook al een man met een nepgeweer uit de trein gehaald.

De trein was vanuit Arnhem onderweg naar Utrecht, waarop één van de inzittende een wapen dacht te hebben gezien. De politie heeft vervolgens de deuren op het perron dichtgehouden, zodat ze de verachte konden aanhouden. Dit proces verliep soepel en geheel volgens plan, maar de verdachte bleek uiteindelijk niet gevaarlijk. Reizigers liepen door het incident echter geen vertraging op, waardoor de schade van het incident beperkt is gebleven.

Trein geweld

politie, Spoor politie, trein nieuws, Trein vuurwapen, Utrecht Centraal

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!