Tag: Trein Zwembad

Trein naar Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost
Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is een begrip in Amsterdam maar ook buiten de stads- en landgrens. Vele generaties Amsterdammers hebben hier ooit zwemles gekregen. Wij bestaan namelijk al meer dan 90 jaar en hiermee is Sportfondsenbad Amsterdam-Oost het oudste Sportfondsenbad van Nederland en het op één na oudste bad van Nederland.

trein Amsterdam, Trein Zwembad

Lees verder

Trein naar Swimfun Joure

Subtropisch zwemparadijs Swimfun is dé wildwatersensatie van Friesland. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden! Want of je nu komt voor de fantastische glijbanen en tropische golven, óf even lekker baantjes wilt trekken: er is voor iedereen genoeg te beleven. Bovendien is er een aangenaam binnenklimaat waardoor het altijd zomers is. Dein bijvoorbeeld mee op de golven in het golfslagbad. Ieder half uur gaat de zoemer af en voelt het net alsof je in de zee zwemt. Dé attractie in zwemparadijs Swimfun is de wildwaterbaan Wild River. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Het buitenbad van 150 m2 is het startpunt van de spectaculaire afdaling van de wildwaterbaan. Daarnaast is het een prima plek om even een frisse neus te halen als je een tijdje in het subtropische deel hebt gezwommen. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten.Swimfun in Joure

Dagje Zwembad, Trein Friesland, Trein Joure, Trein Zwembad

Lees verder

Trein naar Preston Palace

Trein Preston Palace

Wilt u met de trein naar Preston Palace? Dit hotel is uitstekend bereikbaar met het de trein en het Openbaar Vervoer. Een dag of weekend ontspannen in dit fascinerende hotel? Reis dan comfortabel, betaalbaar en snel naar station Almelo, waarna u kunt overstappen op busvervoer die u bij de ingang afzet.

Trein Preston Palace

Faciliteiten van Preston Palace

Preston Palace kent een hele hoop faciliteiten en daarom is een middag eigenlijk tekort!

  • Zwembad – Een prachtig zwembad om even lekker bij te komen van de dagelijkse stress;
  • Indoor Kermis – Geweldige beleving! Tip: voor of uur na het buffet doen;
  • Uitgaanscentrum – Tip: niet te vroeg inzetten;
  • Spelotheek – Leuk om de dag mee te beginnen of eindigen;
  • All-Inclusive – Zorgeloos genieten van uw overnachting/weekendje weg;
  • Bowling – Leuke baan, maar verwacht geen professionele kwaliteit;
  • Midgetgolf – Aandacht besteed aan de aanleg van de baan;
  • Sauna – Heerlijk om mee wakker te worden of voor het avondeten.

Openbaar Vervoer naar Preston Palace

Met het Openbaar Vervoer naar Preston Palace? Reis dan per trein naar station Almelo, waarna u kunt overstappen op buslijn-51 richting Hengelo. U stapt vervolgens uit bij halte Violierstraat en bent op 5 minuten loopafstand van het hotel.

U kunt uiteraard ook gebruik maken van taxi’s die staat te wachten bij het station.

{mymaplocation id=20 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Dagje weg Kinderen, Dagje weg Nederland, Dagje Zwembad, Preston Palace met Korting, Trein Zwembad

Trein naar Tikibad

Tikibad

Wil jij binnenkort een dagje gaan zwemmen in het zwembad van Duinrell? Ga dan met de trein naar Tikibad Duinrell en geniet van optimaal comfort en reisgemak. Het zwembad van Duinrell heeft een grote diversiteit aan zwembaden en biedt ruimte voor uren speelplezier. Het is dan ook niet ongewoon om een hele dag te vertoeven in het Tikibad. Het Tikibad kent 11 glijbanen, waaronder een aantal die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Zo is de Blits en Flits, Cycloon, de Lazy River en de Pelikaanduik al jaren een begrip in Duinrell.

Het Tikibad is geschikt voor jong en oud en is daarmee het ideale uitstapje voor het hele gezin. Er is ook een buitenbad in Duinrell die wordt geopend als het weer dit toelaat.

Dagje weg Kinderen, Dagje weg Nederland, Dagje Zwembad, Tikibad met Korting, Trein Zwembad

Lees verder

Trein naar De Scheg

Opzoek naar een leuk zwemparadijs? Reis dan met de trein naar De Scheg! Dit zwembad ligt naast station Deventer Centraal en is dus uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de heen- en terugreis en bespaart u op benzine- en parkeerkosten. Daarnaast kunt u dit uitje wellicht combineren met een treinkaartjes actie, waardoor dit uitstapje wel heel erg aantrekkelijk wordt. Benieuwd hoe u met de bus of het Openbaar Vervoer bij dit zwembad in Deventer komt? Lees dan het onderstaande goed door!

Zwembad De Scheg

Openbaar Vervoer naar De Scheg

Ook het Openbaar Vervoer naar De Scheg is uitstekend geregeld. Zo zijn er 4 verschillende buslijnen die bezoekers naar het zwembad brengen, waardoor u vanuit verschillende richtingen eenvoudig naar het zwembad kunt. Per trein stopt u bij station Deventer, waarna het zwemparadijs op loopafstand is. Met de bus kunt u instappen op buslijn 5, 6 en 160, want die stoppen bij de hoofdingang. Ook buslijn 1 komt in de buurt, waarbij u dient uit te stappen bij halte Fonteinkruid en nog 2 minuten moet lopen naar het zwembad.

Adres van De Scheg

Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Tel: 0570-659777

Dagje weg Kinderen, Dagje weg Nederland, Dagje Zwembad, De Scheg met Korting, Trein Zwembad

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!