Trein naar Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is een begrip in Amsterdam maar ook buiten de stads- en landgrens. Vele generaties Amsterdammers hebben hier ooit zwemles gekregen. Wij bestaan namelijk al meer dan 90 jaar en hiermee is Sportfondsenbad Amsterdam-Oost het oudste Sportfondsenbad van Nederland en het op één na oudste bad van Nederland.

Oude gasfabrieken

Voor degene die ons nog niet kennen, Sportfondsenbad Amsterdam-Oost bevindt zich midden in winkelcentrum Oostpoort en is gevestigd in één van de prachtig overgebleven oude gasfabrieken. Hierdoor heeft het een unieke nostalgische uitstraling en is het onder de wedstrijdzwemmers een bad waarin je als water liefhebber ooit een keer gezwommen moet hebben. Dit bad heeft in zijn lange historie vele grote wedstrijdzwemmers voortgebracht als Rinus van Beek en Enith Brigitha.

Wateractiviteiten

In ons zwembad kunt u terecht voor veel diverse wateractiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld komen banenzwemmen, ouder & kindzwemmen, zeemeerminzwemmen, ClubAqualessen volgen en zelfs zwemslagverbetering bij ons komen volgen. Dit is nog maar een kleine greep uit onze activiteiten. Alle activiteiten kunt u vinden op onze website met daarbij ook alle tijden Sportfondsenbadamsterdamoost.nl.

Bereikbaarheid met Openbaar Vervoer

Wilt u bij ons komen zwemmen dan kunt u hier heel eenvoudig komen met de trein (Muiderpoort station), tram of OV-fiets (vanaf centraal station). Sportfondsenbad Amsterdam-Oost ligt namelijk op steenworp afstand van station Muiderpoort in Amsterdam Oost.

Wij heten u van harte welkom in ons mooie bad!

Adres Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Land van Cocagneplein 44
1093 NB Amsterdam

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!