Trein naar Tikibad

Wil jij binnenkort een dagje gaan zwemmen in het zwembad van Duinrell? Ga dan met de trein naar Tikibad Duinrell en geniet van optimaal comfort en reisgemak. Het zwembad van Duinrell heeft een grote diversiteit aan zwembaden en biedt ruimte voor uren speelplezier. Het is dan ook niet ongewoon om een hele dag te vertoeven in het Tikibad. Het Tikibad kent 11 glijbanen, waaronder een aantal die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Zo is de Blits en Flits, Cycloon, de Lazy River en de Pelikaanduik al jaren een begrip in Duinrell.

Het Tikibad is geschikt voor jong en oud en is daarmee het ideale uitstapje voor het hele gezin. Er is ook een buitenbad in Duinrell die wordt geopend als het weer dit toelaat.

Met Korting naar het Tikibad

Goedkope treinkaartjes naar het Tikibad bestelt u natuurlijk via Goedkoop-treinkaartje.nl, waarmee u goedkoop met de trein naar het Tikibad kunt. Avondentree bestelt u al voor € 20, waarmee u 4 uur lang in het zwembad kunt vertoeven.

  • Prijs Avondentree: € 20
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt
  • Reizen: t/m 27 oktober 2019

Het Openbaar vervoer naar het Tikibad

De bereikbaarheid van het zwembad is uitstekend en het park is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Wanneer u met de trein naar Tikibad Duinrell reist hoeft u maar één keer over te stappen op de bus en u wordt voor de deur afgezet. Het is mogelijk om vanaf verschillende stations in de omgeving over te stappen op een bus. Zo kunt u vanaf Den Haag Centraal met bus 90, 91, 43 en 491 naar het Tikibad. Vanaf Leiden Centraal kunt u met lijn-43 in de richting van Den Haag Centraal naar het Tikibad.

Met korting naar het Tikibad?

Natuurlijk zijn er regelmatig treinkaartjes acties in combinatie met Duinrell of het Tikibad. Bij dit soort NS acties is het vaak mogelijk om een entreebewijs + busticket + treinticket te kopen voor een laag tarief. Voor dit soort aanbiedingen bezoekt u onze website regelmatig, Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat we u kunnen bereiken voor dergelijke aanbiedingen.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest