Trein naar Tikibad

Wil jij binnenkort een dagje gaan zwemmen in het zwembad van Duinrell? Ga dan met de trein naar Tikibad Duinrell en geniet van optimaal comfort en reisgemak. Het zwembad van Duinrell heeft een grote diversiteit aan zwembaden en biedt ruimte voor uren speelplezier. Het is dan ook niet ongewoon om een hele dag te vertoeven in het Tikibad. Het Tikibad kent 11 glijbanen, waaronder een aantal die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Zo is de Blits en Flits, Cycloon, de Lazy River en de Pelikaanduik al jaren een begrip in Duinrell.

Het Tikibad is geschikt voor jong en oud en is daarmee het ideale uitstapje voor het hele gezin. Er is ook een buitenbad in Duinrell die wordt geopend als het weer dit toelaat.

Met Korting naar het Tikibad

Goedkope treinkaartjes naar het Tikibad bestelt u natuurlijk via Goedkoop-treinkaartje.nl, waarmee u goedkoop met de trein naar het Tikibad kunt. Avondentree bestelt u al voor € 20, waarmee u 4 uur lang in het zwembad kunt vertoeven.

  • Prijs Avondentree: € 20
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt
  • Reizen: t/m 27 oktober 2019

Het Openbaar vervoer naar het Tikibad

De bereikbaarheid van het zwembad is uitstekend en het park is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Wanneer u met de trein naar Tikibad Duinrell reist hoeft u maar één keer over te stappen op de bus en u wordt voor de deur afgezet. Het is mogelijk om vanaf verschillende stations in de omgeving over te stappen op een bus. Zo kunt u vanaf Den Haag Centraal met bus 90, 91, 43 en 491 naar het Tikibad. Vanaf Leiden Centraal kunt u met lijn-43 in de richting van Den Haag Centraal naar het Tikibad.

Met korting naar het Tikibad?

Natuurlijk zijn er regelmatig treinkaartjes acties in combinatie met Duinrell of het Tikibad. Bij dit soort NS acties is het vaak mogelijk om een entreebewijs + busticket + treinticket te kopen voor een laag tarief. Voor dit soort aanbiedingen bezoekt u onze website regelmatig, Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat we u kunnen bereiken voor dergelijke aanbiedingen.

Ontvang acties

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders