Tag: Trein vertraging

Wisselende punctualiteit in Noord-Brabant

Uit cijfers van ProRail blijkt dat treinen in Noord-Brabant vaak vertraging hebben. Alleen op trajecten rondom Rotterdam zijn meer verstoringen. Problemen zijn er vooral voor treinreizigers rond Breda en Eindhoven. Breda scoort in 2019 een punctualiteit slechts 85 procent, Tilburg 89,5 procent en Eindhoven 88 procent. Hiermee lijkt NS de norm van 89,9 procent niet te halen in deze drie grote steden. ‘s Hertogenbosch is een punctualiteit van 91,1 procent de grote winnaar in Noord-Brabant.Punctualiteit Breda Eindhoven

Trein Breda, Trein Eindhoven, Trein vertraging

Lees verder

Aanrijding met persoon tussen Harlingen en Dronryp

Donderdagmorgen heeft een aanrijding met een persoon plaatsgevonden op het traject tussen Harlingen en Dronryp. De aanrijding vond plaats rond 10:00 uur ter hoogte van Franeker – Harlingen. Volgens een woordvoerder gaat het niet om een misdrijf of ongeluk.

Aanrijding met persoon, Trein Donryp, Trein Franeker, Trein Harlingen, Trein Leeuwarden, Trein vertraging

Lees verder

Trein staat 3 uur lang stil tussen Breda en Rotterdam

Op dinsdagavond hebben bijna 600 reizigers vastgezeten in de trein naar Rotterdam. De trein kwam door een nog onbekende reden tot stilstand. Later reed de trein weer verder, maar tussen Breda en Rotterdam ging het opnieuw mis. Vermoedelijk ging het om mensen op het spoor, maar dit wordt niet door NS bevestigd. Reizigers klaagden massaal over het niet verkrijgen van informatie, water en lucht. Pas na drie uur kon de trein zijn weg vervolgen naar Rotterdam.

ns vertraging, Spoorbrug, Trein Breda, trein rotterdam, Trein vertraging

Lees verder

Defecte goederentrein tussen Roermond en Sittard

Vanwege een defecte goederentrein op het traject van Roermond naar Sittard hebben reizigers last van vertraging. Er is minder treinverkeer mogelijk op het spoor. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer 15 minuten.

Defecte trein, goederentrein, Trein Roermond, Trein Sittard, Trein vertraging

Lees verder

NS verwacht record aantal reizigers in september 2019

Het aantal reizigers stijgt al jaren en daarom verwacht NS een record aantal reizigers in september 2019. Dit jaar worden er ongeveer 37 miljoen reizigers verwacht in de maand, waarin zowel studenten als forensen massaal voor de trein kiezen. Vorig jaar vervoerde NS in september ongeveer 35 miljoen reizigers. De economische groei is de grootste oorzaak van het sterk stijgende aantal reizigers.Trein nieuws

Drukte in trein, ns vertraging, prorail, Trein vertraging

Lees verder

Defecte trein op overgang bij Zaandam

Afgelopen dinsdag heeft een defecte trein op het spoor voor vertraging gezorgd. Zowel automobilisten als treinreizigers ondervonden hinder, doordat de trein de spoorwegovergang van en naar Koog aan de Zaan afsloot. Weggebruikers werden verzocht om een alternatieve route te kiezen. Treinreizigers moesten wachten op een hulplocomotief die de trein op weg heeft geholpen.

spoorwegovergang, Trein Defect, Trein vertraging, Trein Zaandam

Lees verder

NS haalt treinen uit de dienstregeling vanwege hitte

NS heeft vandaag en gister treinen met hitte problemen uit de dienstregeling gehaald. Treinen hebben vanwege het warme weer last van storingen en defecten. Dit kan voor vertraging zorgen of extreme temperaturen in de trein. Een aantal treinen met verouderde koelingssystemen werden uit voorzorg al uit de dienstregeling gehaald.

Trein Defect, trein nieuws, Trein Storing, Trein vertraging, trein zomer

Lees verder

Treinverkeer stil tussen Doetinchem en Winterswijk

Door een seinstoring op het traject tussen Doetinchem en Winterswijk is het treinverkeer stilgelegd. Reizigers moeten hierdoor voor nog onbepaalde tijd gebruik maken van busvervoer, omdat ProRail niet kan inschatten hoelang de herstelwerkzaamheden nog zullen duren. Het traject is niet het enige slachtoffer, want ook tussen Arnhem en Winterswijk is er minder treinverkeer mogelijk en eerder op de dag was het ook al raak tussen Zevenaar en Wehl. De inwoners van Winterswijk lijken hiermee het grootste slachtoffer, maar uiteraard wordt er keihard gewerkt om de problemen te verhelpen.

Vertraging

Volgens een woordvoerder van de NS moeten reizigers rekening houden met vertragingen van ongeveer een uur. Daarbij is het niet met zekerheid te zeggen, wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Reizigers zullen dan ook de hele dag nog rekening moeten houden met vertraging op de trajecten.

Trajecten

  • Arnhem – Winterswijk
  • Zevenaar – Wehl
  • Doetinchem – Winterswijk

NS Storingen, Trein Arnhem, Trein Doetinchem, Trein vertraging, Trein Winterswijk

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!