Trein en Winkelen in België

Ben je weer een uitje aan het plannen en wil je lekker een dagje shoppen? Dan is het leuk om eens in een andere omgeving te shoppen. Niet alleen kom je andere kleding en producten tegen, maar ben je tevens even in een andere omgeving en heb je echt het gevoel dat je even weg bent.  Ga met de trein winkelen in België! De reis hoeft helemaal niet lang te duren en kaartjes zijn vanaf station voor 9 euro en vanaf Amsterdam voor 20 euro verkrijgbaar.

(meer…)

Dagje weg met NS International?

Dagje weg met NS International?

Wil je er even tussenuit? Dagje winkelen of juist even wandelen? Boek dan een dagje weg met NS International en reis per trein over de Nederlandse grens naar één van de onderstaande bestemmingen. Het buitenland is vaak dichterbij dan je in de eerste instantie zou denken. Op slechts 2 uur afstand van Amsterdam (midden van Nederland) liggen diverse bestemmingen. Ontdek ze allemaal! Waar ga jij naartoe?

(meer…)

5 leuke steden met rondvaart in België

5 leuke steden met rondvaart in België

Ben je bezig met het plannen van een weekendje weg of stedentrip? Dan kan een beetje inspiratie nooit kwaad. Wij hebben 5 leuke steden met rondvaart in België geselecteerd. Een boottochtje over een rivier, gracht of meer geeft vaak extra charme aan de stedentrip. Daarbij zien bezienswaardigheden er vaak nog mooier uit vanaf het water en kan je deze in alle rust bekijken.

(meer…)

4 mooie treinbestemmingen in België

4 mooie treinbestemmingen in België

Wil je binnenkort lekker stedentrippen of een weekendje weg? Kijk dan eens naar een mooie treinbestemming in België. Het land van chocola, bier en vlaamse friet heeft een aantal schitterende steden waar je misschien niet zo snel aan denkt, zoals Gent, Brugge, Mechelen en Luik. Prachtige panden, grachten en bezienswaardigheden. Stop met zoeken en reis eenvoudig met de trein naar één van deze mooie treinbestemmingen in België.

Natuurlijk reis je met de trein. Naast dat je duurzaam reist, is de prijs voordelig en is de reis uiterst comfortabel. Treinkaartjes naar België boek je al vanaf 9 euro en zijn zonder reserveringskosten makkelijk online te boeken. Waar wacht je nog op?

(meer…)

4 mooie treinbestemmingen in België

4 leuke bezienswaardigheden in Mechelen

Breng een bezoekje aan bourgondisch Mechelen. Een stad die in van de 14 tot 16e eeuw floreerde op het gebied van kunst, filosofie, wetenschap en architectuur. De stad trok welvaart en markante figuren aan als Karel de Stoute en Margaretha van Oostenrijk. Beide leverde een flinke bijdrage in Mechelen aan de bouw van paleizen, tuinen, gildehuizen en kerken.  Verder stond genieten natuurlijk centraal. Binnenkort ook een stedentrip of weekendje naar Mechelen? Dan hebben wij een aantal leuke bezienswaardigheden in Mechelen voor jou geselecteerd. Zo zijn er wandelroutes, activiteiten en bezienswaardigheden in Mechelen die je zeker niet mag overslaan.

Natuurlijk reis je met de trein naar Mechelen. Per InterCity Brussel reis je in 2.25 uur vanuit Amsterdam met een rechtstreekse verbinding. Per Thalys is de reistijd 1.44 uur en dien je over te stappen op station Brussel-Zuid. Kaartjes zijn tot 7 dagen voor vertrek verkrijgbaar vanaf 25 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas). Bestel je later? Dan stijgt de prijs tot ongeveer 40 euro per enkele reis. (meer…)