Tag: Trein Koblenz

5 mooie bestemmingen in Duitsland

Treinreizen naar Koblenz

Opzoek naar een inspirerende of interessante bestemming voor jouw stedentrip of weekendje weg? Wij hebben weer 5 mooie bestemmingen in Duitsland geselecteerd. Absoluut de moeite waard en goed bereikbaar met de trein. Ook een internationaal treinticket nodig? Geen probleem! De voordeligste tickets boek je altijd via Goedkoop-treinkaartje.nl/Treintickets.

Trein Freiburg, Trein Koblenz, Trein Munster, Trein Regensburg, Trein Trier

Lees verder

Wat te doen in Koblenz (Koblenz CityGuide)

Koblenz

Bij een stedentrip naar Duitsland zul je niet snel aan de stad Koblenz denken, maar zet hem gerust op je lijstje. Koblenz is een van de oudste steden van Duitsland en een erg leuke stad. Je zult hier veel historie en groen vinden en monumentale panden en sprookjesachtige kastelen zullen je verwonderen! Op de plek van Koblenz komen de rivieren de Rijn en de Moezel samen, je kunt dus genieten van een boottochtje en heerlijke wandelingen langs de promenade maken. Ook worden in de omgeving van Koblenz veel wijnen gemaakt, dus heuvels vol druivenranken zul je ook zeker tegenkomen als je de omgeving een beetje gaat verkennen. Koblenz is zeker een aanrader!

Koblenz

CityGuides Europa, Hotel en Trein Duitsland, Mooie steden in Duitsland, Reistips Europa, Rondreis Europa, Stedentrip Koblenz, Trein Duitsland, Trein Koblenz

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!