Tag: Trein Geneve

5x treinreizen naar Zwitserland

Trein en rondreis door Zwitserland en Italie
Plannen aan het maken voor een mooie rondreis, vakantie of stedentrip? Europa heeft veel moois te bieden en dat wordt in Zwitserland direct duidelijk. Imposante bergwanden, onbelemmerde vergezichten, sprankelende meren en kronkelende rivieren kan je in Zwitserland bewonderen, tijdens één van de vele wandelroutes. Bezoek één van de onderstaande steden en beleef elke dag iets nieuws. Natuurlijk reis je met de trein naar Zwitserland. De internationale trein is duurzaam, snel, comfortabel en nog voordelig ook!Wil je met de trein naar Zwitserland? Dan boek je goedkope treinkaartjes altijd via onze website. Je vindt bij ons aanbiedingen en kaartjes met vroegboekkorting voor de treinreis naar Zwitserland en meer dan 350 andere bestemmingen in Europa. Voor treinkaartjes naar Zwitserland raden wij aan de reis 2 tot 6 maanden voor vertrek te plannen. Binnen deze periode zijn tickets namelijk tegen het voordeligste tarief verkrijgbaar. Check de reisplanner voor de beschikbaarheid en boek direct.

Trein Geneve, Trein Lausanne, Trein Luzern, Trein Zurich, Trein Zwitserland

Lees verder

Verzamelaar verliest kunstwerk van ruim een miljoen

Afgelopen week is een kunstverzamelaar een kunstwerk van ruim 1 miljoen euro in de trein verloren. De man maakte de treinreis van Parijs naar Genève was in de veronderstelling dat hij slechts kopieën van kunstwerken bij zich droeg en was daarom minder voorzichtig. De volgende ochtend kwam hij erachter dat hij geen kopie was kwijt geraakt, maar een eeuwenoud Chinees kunstwerk. Volgens de verzamelaar Plateroli komt het werk uit de dertiende eeuw en is het ruim 1 miljoen euro waard. De vinder van het kunstwerk mag dan ook rekenen op een flinke beloning.

Sinds Plateroli het kunstwerk is verloren hangt hij elke dag 3 keer aan de telefoon met afdeling gevonden voorwerpen, maar tot nu toe zonder resultaat. Om weer in het bezit te komen van het schilderij looft de man een flinke beloning uit voor de vinder. Hij is het kunstwerk waarschijnlijk kwijt geraakt op het perron in Parijs of in de trein.

Trein actie

Boek een treinuitje in de actie periode voor maximale korting!

 

Trein Geneve, Trein gevonden voorwerpen, trein nieuws, trein Parijs

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!