Tag: Trein Doetinchem

Daybreaker: Nachttrein tussen Arnhem en Doetinchem blijft

Van april tot en met juni heeft vervoerder Arriva een proef gedraaid in de regio. Om uitgaanspubliek te vervoeren werden op het traject tussen Arnhem en Doetinchem twee treinen ingezet. De treinen vertrokken rond 04:30 en 05:30 uur. Hieruit bleek de trein van 04:30 uur populair onder het uitgaanspubliek. Vervoerder Arriva heeft in samenspraak met de gemeenten en provincie besloten om de nachttrein te behouden.Trein Winterswijk

Trein Arnhem, Trein Arriva, Trein Doetinchem, Trein Winterswijk

Lees verder

Treinverkeer stil tussen Doetinchem en Winterswijk

Door een seinstoring op het traject tussen Doetinchem en Winterswijk is het treinverkeer stilgelegd. Reizigers moeten hierdoor voor nog onbepaalde tijd gebruik maken van busvervoer, omdat ProRail niet kan inschatten hoelang de herstelwerkzaamheden nog zullen duren. Het traject is niet het enige slachtoffer, want ook tussen Arnhem en Winterswijk is er minder treinverkeer mogelijk en eerder op de dag was het ook al raak tussen Zevenaar en Wehl. De inwoners van Winterswijk lijken hiermee het grootste slachtoffer, maar uiteraard wordt er keihard gewerkt om de problemen te verhelpen.

Vertraging

Volgens een woordvoerder van de NS moeten reizigers rekening houden met vertragingen van ongeveer een uur. Daarbij is het niet met zekerheid te zeggen, wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Reizigers zullen dan ook de hele dag nog rekening moeten houden met vertraging op de trajecten.

Trajecten

  • Arnhem – Winterswijk
  • Zevenaar – Wehl
  • Doetinchem – Winterswijk

NS Storingen, Trein Arnhem, Trein Doetinchem, Trein vertraging, Trein Winterswijk

Ongeluk tussen auto en trein bij Winterswijk

Afgelopen week heeft een ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en een trein bij Winterswijk. Het gebeurde op een onbewaakte spoorwegovergang, wat onderzoek naar de toedracht lastiger maakt. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen, maar wel is er veel materiële schade. De inzittende van de trein zijn met bussen op weg geholpen. Vervolgens werd het treinverkeer op het traject stilgelegd, waarna hulpdiensten en de plaatselijke autoriteiten werkzaamheden hebben verricht.

Aanrijding trein

Reizigers op het traject van Doetinchem en Winterswijk was tijdelijk stilgelegd. Reizigers werden door Arriva voorzien van busvervoer, waardoor zij alsnog hun reis konden voortzetten.

Spoor politie, spoorwegovergang, Trein aanrijding, Trein Doetinchem, Trein Winterswijk

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!