Tag: Trein Aix-en-Provence

Wat te doen in Aix-en-Provence (Cityguide Aix-en-Provence)

Trein Aix en Procence

Aix-en-Provence is een sfeervolle, bruisende stad in Zuid-Frankrijk, ten noorden van Marseille. Je kunt het verleden duidelijk terugzien in de vele monumentale panden die de stad een elegante uitstraling geven. Als je rondloopt in Aix-en-Provence heb je meer het idee dat je in een gemoedelijk Provençaals dorpje loopt dan in een stad en juist dat is de charme van dit mooie stadje. In Aix-de-Provence vind je vele pleintjes met fonteinen, talloze restaurants aan de Course Mirabeau, een prachtige kathedraal en vele leuke winkeltjes.

Trein Aix-en-Provence, Trein Frankrijk

Lees verder

4 bestemmingen van Zon-Thalys in Zuid-Frankrijk

Trein Marseille

Een trein waar je allemaal weleens van hebt gehoord is natuurlijk de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk. Deze hogesnelheidstrein verbindt in de zomermaanden 4 geweldige bestemmingen in Frankrijk met een directe verbinding. Het gaat om steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk rijdt van 27 juni tot en met zondag 30 augustus 2020. Kaartjes boek je drie tot vier maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Trein Aix-en-Provence, Trein Avignon, Trein Frankrijk, Trein Marseille, Trein Valence

Lees verder

Trein naar Aix-en-Provence

  • ☑️ Treinticket Aix-en-Provence v.a. € 60 per InterCity/Thalys en TGV
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Aix-en-Provence 7.21 uur
  • ☑️ Overstap in Parijs of Brussel
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Aix-en-Provence.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Internationale Treinreizen, Korting Frankrijk, Mooie steden in Frankrijk, Stedentrip Aix-en-Provence, TGV Frankrijk, Thalys Frankrijk, Trein Aix-en-Provence, Trein Frankrijk

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl