Tag: Trein Aix-en-Provence

Trein naar Aix-en-Provence

  • ☑️ Treinticket Aix-en-Provence v.a. € 60 per InterCity/Thalys en TGV
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Aix-en-Provence 7.21 uur
  • ☑️ Overstap in Parijs of Brussel
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Aix-en-Provence.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Internationale Treinreizen, Korting Frankrijk, Mooie steden in Frankrijk, Stedentrip Aix-en-Provence, TGV Frankrijk, Thalys Frankrijk, Trein Aix-en-Provence, Trein Frankrijk

Lees verder

5x Zonvakantie met Thalys

Deze zomer met de trein naar Frankrijk? Diverse bestemmingen zijn goed bereikbaar met de trein, zoals Bordeaux, Valence, Avignon, Aix en Provence en Marseille. Prachtige zonbestemmingen in het zuiden van Frankrijk die zowel per Thalys als TGV bereikbaar zijn tegen een voordelig tarief en minimale reistijd. Heb jij al vakantieplannen? Bekijk de beschikbaarheid voor internationale treintickets.

Zon Thalys

Voor de reis kies je natuurlijk voor een groen reisalternatief. Duurzamer dan de huidige internationale hogesnelheidstreinen is op dit moment niet mogelijk. Voor de treinreis naar de zonbestemmingen in Frankrijk reis je per Thalys naar station Brussel-Zuid of Parijs. Hier stap je vervolgens over op de TGV of Thalys naar het gewenste eindstation.

Trein Aix-en-Provence, Trein Avignon, Trein Bordeaux, Trein Frankrijk, Trein Marseille, Trein Valence

Lees verder

Wat te doen in Aix-en-Provence (Cityguide Aix-en-Provence)

Trein Aix en Procence

Aix-en-Provence is een sfeervolle, bruisende stad in Zuid-Frankrijk, ten noorden van Marseille. Je kunt het verleden duidelijk terugzien in de vele monumentale panden die de stad een elegante uitstraling geven. Als je rondloopt in Aix-en-Provence heb je meer het idee dat je in een gemoedelijk Provençaals dorpje loopt dan in een stad en juist dat is de charme van dit mooie stadje. In Aix-de-Provence vind je vele pleintjes met fonteinen, talloze restaurants aan de Course Mirabeau, een prachtige kathedraal en vele leuke winkeltjes.

Trein Aix-en-Provence, Trein Frankrijk

Lees verder

4 bestemmingen van Zon-Thalys in Zuid-Frankrijk

Trein Marseille

Een trein waar je allemaal weleens van hebt gehoord is natuurlijk de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk. Deze hogesnelheidstrein verbindt in de zomermaanden 4 geweldige bestemmingen in Frankrijk met een directe verbinding. Het gaat om steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk rijdt van 27 juni tot en met zondag 30 augustus 2020. Kaartjes boek je drie tot vier maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Trein Aix-en-Provence, Trein Avignon, Trein Frankrijk, Trein Marseille, Trein Valence

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!