Tag: Trein acties

De Spoordeelwinkel

Spoordeelwinkel
Ben jij opzoek naar een kortingsactie bij de Spoordeelwinkel in februari 2021? Bekijk dan de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Zo heb je alle lopende aanbiedingen van aanbieders en de NS Spoordeelwinkel op één plek. Wil jij op de hoogte blijven? Like ons op Facebook, volg TreinTrips of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op Goedkoop-treinkaartje.nl.Maandelijks tref je tientallen aanbiedingen bij de Spoordeelwinkel, zoals dagjes uit, hotelovernachtingen en evenementen. Daarbij is er elke maand een NS dagretour 2e klas en 1e klas met korting verkrijgbaar. Zo koop je een NS dagretour in combinatie met een lunch bij Bakker Bart, Delifrance, La Place of Doppio. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

Goedkope Treinkaartjes, Trein acties, Trein Dagje Weg, Treinkaartjes Korting

Lees verder

Treinkaartje Enkele Reis Weekend

Een dagje shoppen, een evenement of uitje in het weekend? Maak dan gebruik van deze kortingsactie van VakantieVeilingen! Bestel een set van twee enkele reis treinkaartjes voor € 23. Zo betaalt u slechts € 11,50 per enkele reis op een traject naar keuze. Een treinkaartje weekend is de hele dag te gebruiken op een zaterdag of zondag naar keuze. Beperkt verkrijgbaar en geldig tot en met 30 juni 2020.

Goedkope Treinkaartjes, Trein acties, Treinkaartje Enkele Reis, Treinkaartjes Korting

Lees verder

NS Weekenddagkaart

Wilt u goedkoop met de trein in het weekend reizen? In oktober 2019 is er weer een goedkoop reisproduct voor het weekend verkrijgbaar, waarmee u samen een dag heen en weer reist met de trein. Voor € 19,50 bestelt u een NS Weekenddagkaart met korting, waarmee u een hele dag onbeperkt door Nederland reist treinen van NS, Arriva, Breng, Blauwnet, Connexxion, Keolis en Veolia. voor een bestemming naar keuze, waarmee u een heen en weer reist in het weekend. De Daluren Dagkaart is niet alleen te gebruiken als NS Weekenddagkaart, maar is tevens doordeweeks geldig. Op reis met kinderen van 4 t/m 11 jaar? Combineer deze aanbieding met een NS Railrunner van € 2,50 en ga samen op pad!NS Weekenddagkaart

Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaart acties, Trein acties, Treinkaartjes Korting

Lees verder

NS Weekenddagretour

Weekenddagretour bij ActieVanDeDag
Trein DagretourWilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in maart bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour voor € 18,50, waarmee u in de reisperiode t/m 31 december 2019 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente!Trein Weekenddagretour

Goedkope Treinkaartjes, NS Dagretour, NS Retour, Trein acties, Treinkaartjes Korting

Lees verder

SocialDeal Treinkaartjes

Het zal je niet zijn ontgaan, maar door verschillende aanbieders worden goedkope treinkaartjes aangeboden. Zo ook door actie en aanbiedingen platform SocialDeal. Op de website worden sinds kort naast hotels, uitjes en dinervouchers ook treinkaartjes met korting aangeboden. Bij de treinkaartjes van SocialDeal worden enkele reis tickets en NS dagkaarten aangeboden tegen gereduceerd tarief.Samen op pad met de trein

Trein acties, Trein SocialDeal

Lees verder

Goedkope treinkaartjes – Januari & Februari 2015

In de afgelopen 2 maanden was het weer mogelijk om goedkope treinkaartjes te bestellen. Zo zijn er al weer heel wat treinkaartjes acties langsgekomen, waaronder de dagkaart acties van Blokker en Kruidvat. Daarnaast was het voor tientallen reizigers mogelijk om een goedkope treinreis naar Antwerpen te maken met de Valentijnsactie van NS International en hebben reizigers nog tot 15 januari 2015 een La Place dagkaart kunnen bestellen. Hieronder hebben we de NS kortingsacties nog even voor u onder elkaar gezet op chronologische volgorde. De NS Seizoensretour aanbieding is zelfs nog lopende en daar zullen we dan ook nog wat uitgebreider op in gaan.

Goedkope treinkaartjes in januari en februari:

NS Weekendretour

Goedkope treinkaartjes maken het Openbaar Vervoer in 2015 betaalbaar!

Goedkoop treinkaartje, NS Seizoensretour, Trein acties, trein korting, Treinkaartjes actie

Lees verder

OV App van Ervaar het OV werkt nog niet helemaal

Ondanks de promotie campagnes en het lanceren van de app van Ervaar het OV werkt de app nog niet naar behoren. Met de app zouden reizigers zonder OV Chipkaart kunnen reizen maar deze functie werkt nog helemaal niet. Het is daarom apart dat er wel al campagne wordt gevoerd voor deze app. Momenteel werkt de app enkel voor groepen tot maximaal 35 personen en enkel in regio Flevoland, Gelderland en Overijssel.

OV Chipkaart

Het is uiteindelijk de bedoeling dat de app de OV Chipkaart zou kunnen overnemen, maar wanneer deze functie naar behoren werkt is nog niet helemaal duidelijk. Wel wordt er al reclame gemaakt voor de app. Verder is Ervaar het OV bezig met het stimuleren van regionaal Openbaar Vervoer. In het afgelopen jaar hebben zij regelmatig trein acties gehouden, waarmee in totaal 51.000 passagiers hebben gereisd.

Wanneer de app helemaal werkt zullen wij u berichten, maar voorlopig zullen we nog even gebruik moeten maken van de OV Chipkaart.

Ervaar het OV, Nieuw vervoersbewijs, ov-chipkaart, Trein acties, trein nieuws

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!