NS Weekenddagretour

Trein Dagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in maart bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour voor € 18,50, waarmee u in de reisperiode t/m 31 december 2019 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente!

Trein Weekenddagretour

Met kinderen in de trein? Met een NS Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee op hetzelfde traject. Voor de gekozen begin en eindbestemming dient u de meest logische route te nemen. Met omreizen of een extra tussenstop riskeert u een boete.

NS Weekenddagretour actie

Hieronder vindt u de verschillende weekenddagretour aanbiedingen van november 2019.

NS dagretour bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn is er tot 17 november een NS dagretour verkrijgbaar. Met deze dagretour reis je ook in het weekend voordelig met de trein. Te bestellen via de webshop en in de winkel voor €16,50. Bij aankoop van drie of meer wordt de prijs zelfs verlaagd naar €14,50.

De AH treinkaartjes zijn geldig in de daluren. De daluren lopen van ma t/m vr voor 6:30 uur, tussen 9:00-16:00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag geldig. Uiterste reisdatum van deze aanbieding is vastgesteld op 29 december 2019.


NS Weekenddagretour van ActieVanDeDag

In november bestelt u een Weekenddagretour aanbieding bij ActieVanDeDag. Voor € 18,50 ontvangt u een NS Weekenddagretour geldig op één zaterdag of zondag met als uiterste reisdatum 31 december 2019. Deze aanbieding is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia

 • Prijs: € 18,50
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 31 december 2019
 • Reisproduct: NS Weekenddagretour
 • Te koop bij: ActieVanDeDag
  (online)
 • Geldigheid: Op zaterdag of zondag de hele dag voor geselecteerde steden als eindbestemming.
 • Bestemmingen: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle

NS Dagretour en Smullers (Spoordeelwinkel)

Bij de Spoordeelwinkel bestelt u een goedkope dagretour voor € 19, waarmee u in het weekend de hele dag kunt reizen op een traject naar keuze. Geldig t/m 31 december 2019 en inclusief broodje en sapje bij Bakker Bart.

 • Prijs (2e klas): € 19
 • Verkoop: t/m 30 november 2019
 • Reisperiode: t/m 31 december 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour
 • Te koop bij: Spoordeelwinkel (online)
 • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Inclusief broodje en sap bij Bakker Bart

Wat is een NS Weekenddagretour?

Met een NS Weekenddagretour reist u op één zaterdag of zondag op de gewenste reisdatum heen en weer naar een bestemming naar keuze. Een dagretour is vaak gebonden aan een traject en reisklasse. Hierbij dient de meest logische route te worden genomen, waarbij overstappen uiteraard is toegestaan. Een tussenstop of omreizen is niet toegestaan.

Ook geldig bij andere vervoerders?

De NS Weekenddagretour is ook geldig bij andere Nederlandse vervoerders als Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op binnenlandse trajecten in treinen van ICE International en de IC Direct. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar.

Geen NS Weekenddagretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen code of ticket ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste mail om er zeker van te zijn dat u niets heeft ontvangen. Daarna dient u te bepalen wie de aanbieder van de aanbieding is, waarna u contact op kunt nemen met de juiste klantenservice, zodat zij de tickets alsnog kunnen toesturen.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Van plan om een bezoekje te brengen aan het mooiste kasteel van Nederland? Maak de dagtrip compleet door te reizen met de trein. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plekken snel én makkelijk te bereiken. Zo ook het historische Kasteel de Haar. Geen...

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

☑️ 9 euro voor één maand ☑️ Onbeperkt per regionale trein ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022 Zoek tickets Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders