Tag: Kruidvat Korting

Kruidvat Treinkaartjes

Treinkaartje Kruidvat
 • ☑️ 1 voor 17 euro
 • ☑️ 2 voor 16 euro per stuk
 • ☑️ 3 of meer voor 15 euro per stuk
 • ☑️ Geldig t/m 13 april 2020

Wil je een dagje shoppen of eropuit? In februari 2020 koop je bij Kruidvat weer voordelige NS dagretours! De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 17 februari weer verkrijgbaar bij Kruidvat! De NS-Treinkaartjes van Kruidvat zijn geldig op maandag t/m vrijdag in de daluren en in het weekend de hele dag. Te koop in de winkel of via de webshop met als uiterste reisdatum 13 april 2020. Reis je liever 1e klas? Bij het verzilveren kan je jouw kaartje upgraden naar 1e klas voor slechts 5 euro.

Ontvang acties!

Retour in de daluren

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat zijn de hele week te gebruiken voor een traject naar keuze. Zo kan je weer een leuk uitje plannen en goedkoop met de trein reizen.

Het reisproduct is geladen op een e-ticket die je in enkele stappen online verzilverd. Hierbij vraagt NS enkele gegevens van je, zoals de reisdatum, reiziger- en contactgegevens. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging, waarna je het e-ticket kan uitprinten of downloaden. Met de unieke QR-code kan je in- en uitchecken.

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Lees verder

Kruidvat dagkaart weer van start!

Kruidvat actie

Vanaf morgen zijn er weer goedkope dagkaarten te kopen bij de filialen van Kruidvat. Voor een bedrag van 13,99 zijn de dagkaarten van de NS verkrijgbaar. Met deze actie probeert de NS in samenwerking met de Kruidvat het treinverkeer te stimuleren. Een NS dagkaart kost normaal gesproken 48,- euro, waardoor de Nederlandse treinreiziger een hoop bespaart met deze actie!

Kruidvat dagkaart

Kruidvat actie

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Kruidvat actie 2013

De Kruidvat actie is in 2013 weer volop verkrijgbaar. Zo is het nu al mogelijk om voor een bedrag van 13,99 euro een NS dagkaart aan te schaffen. Het verschil van de Kruidvat dagkaart met de Blokker dagkaart is enkel dat u alleen in het weekend gebruik kunt maken van de Kruidvat dagkaart. De Blokker dagkaart die in januari 2013 werd verkocht was het mogelijk om op elke gewenste dag gebruik te maken van de NS dagkaart, terwijl dit nu dus bij de Kruidvat dagkaart niet het geval is. Daarbij was het voor de Blokker actie mogelijk om uw NS dagkaarten online te bestellen en is dit in het geval van de NS Kruidvat actie niet mogelijk. U dient een filiaal van de Kruidvat op te zoeken en hier de NS dagkaart te kopen. Wij van Goedkoop treinkaartje prefereren deze methode niet, omdat het vaak voorkomt dat een filiaal de kaarten niet meer heeft, terwijl deze in andere delen van het land veel minder verkocht worden. Het zou daarom veel logischer en klant vriendelijker zijn om de hele voorraad via het internet te verkopen.

Kruidvat actie 2013

Ook voor de Kruidvat acties in 2013 kunt u weer gebruik maken van onze gratis dienst. Wij houden de Nederlandse treinreiziger op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingsacties op het gebied van het Nederlands treinverkeer. Zo hebben wij al vele mensen gelukkig gemaakt en dat zullen wij komend jaar ook zeker blijven doen. Ook geïnteresseerd in deze gratis dienst van goedkoop treinkaartje? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief in de linker kolom van onze website. Wij zullen u enkel informatie sturen over lopende trein acties, zoals de Kruidvat acties in 2013. Verder zullen wij de informatie enkel voor onze gratis dienst gebruiken en niet doorspelen aan derden. Altijd op de hoogte zijn doet u door lid te worden van Goedkoop Treinkaartje!

Trein acties!

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Kruidvat dagkaart actie nog enige tijd verkrijgbaar

Wees er snel bij, want de Kruidvat dagkaart actie is nog maar enkele dagen verkrijgbaar! Met de Kruidvat dagkaart is het mogelijk om een hele dag in het weekend onbeperkt te treinen door heel Nederland. U kunt vanaf 5 oktober tot en met 19 januari zelf een dag in het weekend uitkiezen, waarop u wenst te reizen. Bekijk de onderstaande afbeelding en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw reiskosten!

Bij de voorgaande treinkaartjes acties van de Kruidvat gingen de NS dagkaarten als warme boordjes over de toonbank. De actie was dan ook in enkele dagen uitverkocht, maar nu heeft de Kruidvat qua inkoop weer haar uiterste beste gedaan! Koop uw NS Kruidvat dagkaarten direct en bespaar aanzienlijk op uw reiskosten. Een dagje naar familie of vrienden is nu wel heel aantrekkelijk met de actie van de Kruidvat.

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Kruidvat actie alleen in het weekend geldig?

Kruidvat dagkaart actie

De algemene voorwaarden van treinkaartjes acties zijn vaak onduidelijk en dit zorgt voor veel verwarring onder de reizigers. Zo komen de onderstaande vragen over de Kruidvat dagkaart actie regelmatig binnen.

Is de Kruidvat dagkaart alleen in het weekend geldig?

Ja, de Kruidvat dagkaart is alleen geldig in de weekenden. Verder is hij niet geldig op Koningsdag en wel in de periodes van de Voorjaarsvakantie en de Meivakantie.

Is de Kruidvat dagkaart doordeweeks geldig tijdens de vakantie periodes?

Nee, de Kruidvat dagkaart kan alleen gebruikt worden in de weekenden. Dit geldt ook voor de vakantie periodes.

Kruidvat dagkaart actie

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Waar kan ik de vouchercode van de Kruidvat actie activeren?

OV chipkaart

Een groot aantal reizigers heeft weer gebruik gemaakt van de Kruidvat dagkaart actie en heeft hierbij een vouchercode ontvangen die kan worden geactiveerd via een website op het internet. Zo worden de meeste mensen doorgestuurd naar een link, maar werkt deze niet altijd even goed. Daarom raden wij onze bezoekers aan om van de onderstaande link gebruik te maken.

OV Chipkaart

Activeren van Kruidvat treinkaartjes actie:

 1. Bekijk eerst of u geen AdBlocker heeft geïnstalleerd. Wanneer dit wel het geval is kunt u op deze link klikken voor meer informatie;
 2. Kijk voor de juiste website in de bevestigingsmail, die u na aankoop in uw mailbox heeft gekregen;
 3. Voer uw vouchercode in;
 4. Voer uw e-mailadres in;
 5. Check uw inbox en print de dagkaart uit.

De bovenstaande link kan zowel voor de OV dagkaart als de NS dagkaart van Kruidvat worden gebruikt.

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat

Het is nog twee dagen mogelijk om goedkope treinkaartjes bij Kruidvat te scoren! Voor € 13,99 koopt u een NS dagkaart die op één dag in het weekend geldig is. Zo kunt u een zaterdag of zondag in de periode van februari t/m 01 mei 2016 een hele dag onbeperkt reizen met treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Wilt u profiteren van deze kortingsactie? Wees er dan snel bij! Heeft u doordeweeks een actieticket nodig? Kijk dan even op onze hoofdpagina voor de lopende aanbiedingen!

Speciale aanbieding in maart!

Ook in maart worden er weer leuke aanbiedingen verwacht. Gaat u in maart, april en mei met de trein? Houdt dan zeker even onze website in de gaten! Aanbiedingen die dit jaar zeker nog zullen langskomen zijn:

 • AH – Een volwaardige NS dagkaart vanaf 09:00 uur.
 • Blokker – Een goedkope Dalvrij dagkaart.
 • C1000 – C1000 heeft unieke dagkaart aanbiedingen.
 • Hema – Goedkope dagkaart of 1 volwassene en 2 kinderen voor een vaste prijs.
 • Kruidvat Een weekenddagretour
 • La Place NS dagkaart + Lunch

NS dagkaart ruilen/kopen/verkopen?

Het verkopen en kopen van aanbiedingen via de Facebook-box op onze website is een aanhoudend succes. Vrijwel elke dag wordt er een dagkaart aangeboden, waarop contact kan worden opgenomen met elkaar. Houdt er rekening mee dat u met echte personen handelt en niet met Goedkoop-treinkaartje.nl. Daarom raden wij aan om alle voorzichtigheid in acht te nemen, maar vooralsnog hebben wij geen problemen gehad via onze website.

Deel deze pagina met vrienden/familie/collega’s via Facebook!

 

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Kruidvat treinkaartjes in mei 2017

Kruidvat treinkaartjes

T/m 04 juni 2017 bestelt u goedkope treinkaartjes bij Kruidvat voor slechts € 13,99. U bestelt de Kruidvat Weekenddagkaarten via de webshop of een vestiging bij u in de buurt. Heeft u een Kruidvat voordeelkaart met spaarpunten? Tegen inlevering van 150 spaarpunten is de Kruidvat dagkaart al voor € 12,49 verkrijgbaar. De treinkaartjes van Kruidvat zijn één dag geldig in het weekend in de reisperiode van 27 mei t/m 30 juli 2017 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Kruidvat treinkaartjes

Kruidvat treinkaartjes in mei 2017

Er even tussenuit, naar familie of een dagje strand? Profiteer van de Kruidvat treinkaartjes en reis goedkoop met de trein!

 • Prijs: € 13,99
 • Verkoop: t/m 04 juni 2017
 • Reizen: 27 mei t/m 30 juli 2017

Voordelen van Kruidvat

 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis!
 • Veilig Online Betalen
 • Gratis Bezorgen vanaf €50

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Kruidvat Treinkaartjes (juli 2017)

Treinkaartjes bij Kruidvat

Vanaf maandag 17 juli t/m zondag 30 juli 2017 zijn er weer treinkaartjes bij Kruidvat verkrijgbaar. Met de Kruidvat treinkaartjes kunt u op één zaterdag of zondag een hele dag onbeperkt reizen in de reisperiode van 22 juli t/m 22 oktober 2017. De actiekaarten zijn verkrijgbaar voor € 13,99 bij Kruidvat vestigingen bij u in de buurt en via de webshop. Heeft u een voordeelkaart? Tegen inlevering van 150 spaarpunten zijn de Kruidvat treinkaartjes in juli 2017 slechts € 12,49. Goedkoop met de trein deze zomervakantie? Profiteer van deze aanbieding.

Doordeweeks profiteren van een kortingsactie? Bestel dan de NS Zomertoer of treinkaartjes van ActievandeDag! Met de NS Zomertoer reist u samen voor € 13 per persoon een hele dag goedkoop met de trein in de periode van 3 juli t/m 31 augustus 2017. De treinkaartjes van ActievandeDag zijn handig voor een enkele reis, wanneer u op 2 verschillende dagen wilt reizen, een transfer naar Schiphol of een stedentrip binnen Nederland. Ideaal voor de zomervakantie dus!

Treinkaartjes bij Kruidvat

Kruidvat treinkaartjes in juli 2017

Bestel de Kruidvat treinkaartjes in juli 2017 en ga een dagje weg! Bezoek een pretpark, leuke stad of dierentuin. Kinderen reizen per NS Railrunner tegen een minimaal tarief (€ 2,50) met u mee, waarmee een dagje weg wel heel betaalbaar wordt.

 • Prijs: € 13,99 (tegen inlevering van 150 spaarpunten € 12,49)
 • Verkoop: 17 juli t/m 30 juli 2017
 • Reizen: 22 juli t/m 22 oktober 2017

Goedkope Treinkaartjes, Kruidvat aanbieding, Kruidvat Korting, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!