Tag: Korting Keulen

Trein naar Keulen

Trein Keulen

ICE International Duitsland, Internationale Treinreizen, Korting Keulen, Mooie steden in Duitsland, Stedentrip Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Lees verder

Review: ICE International naar Keulen

Reisinformatie Keulen Amsterdam

Onlangs hebben wij de reis per ICE International van Amsterdam Centraal naar Keulen afgelegd en hebben ontzettend genoten van de treinreis. De ICE International naar Keulen biedt comfortabele zitplaatsen met meer dan genoeg beenruimte. Daarbij is er genoeg bagageruimte, gratis WiFi en een bar/catering met een uitgebreide kaart. De ICE International haalde binnen Nederland snelheden tot 150 km/u en bereikte in Duitsland een snelheid van 200 km/u, waardoor wij met een reistijd van 2 uur en 40 minuten in het Centrum van Keulen arriveerden en onze bestemming bereikte voor wij het het doorhadden.

ICE International Duitsland, ICE International Keulen, Korting Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Lees verder

Gratis naar Keulen met de trein

Komende week verspreidt de NS 40 gouden boeken in treinen van de NS om de NS boekenweek te promoten. Aangezien het thema van de boekenweek dit jaar Duitsland is, ontvangen de gelukkige vinders 2 gratis treinkaartjes naar Keulen. Kunt u niet reizen op de datum is het natuurlijk mogelijk om een andere reiziger of vriend blij te maken. Over de locatie van de boeken geeft Harry Lodder van de boekenweek iedere dag een hint via Twitter (#boekenweek).

Gouden boeken NS boekenweek

NS Boekenweek in 2016

Ook in 2016 is het weer mogelijk om tijdens de NS boekenweek met het boekenweekgeschenk een dag gratis te reizen. Het boekenweekgeschenk is dit jaar Broer van Esther Gerritsen en mag op zondag 20 maart 2016 worden gebruikt als geldig vervoersbewijs in treinen van de NS. Naast het fysieke boek is tegenwoordig ook het e-book geldig als vervoersbewijs.

Vorig jaar maakten ruim 200 duizend reizigers gebruik van de NS Boekenweek.

ICE International Duitsland, ICE International Keulen, Korting Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Voorjaarsactie naar Keulen

Binnenkort per trein naar Keulen? Profiteer van de voorjaarsactie van NS International en reis goedkoop per trein naar Keulen. U reist per ICE International, waarbij u geniet van service aan boord, comfortabele stoelen en voldoende bagageruimte. Tickets voor de ICE International kunt u 92 dagen voor vertrek boeken, waarmee u profiteert van vroegboekkorting op treintickets.

Met deze actie reist u al voor € 19 naar Keulen met een reistijd van slechts 2 uur en 10 minuten. De IC Keulen en ICE International stoppen binnen Nederland bij station Amsterdam Centraal, Hilversum, Amersfoort, Deventer, Almelo en Hengelo, waarna de treinen de Duitse grens passeren. Voor sommige reizen dient u over te stappen op station Hannover, maar dit staat uiteraard op uw tickets aangegeven.

ICE International

Bekijk alle populaire bestemmingen in Europa! Overzicht van stedentrips per trein.

Voorjaarsactie naar Keulen in 2016

Het voorjaar komt er weer aan en wij raden dan ook aan om treintickets naar Keulen zo vroeg mogelijk te boeken, zodat u profiteert van vroegboekkorting.

 • Kosten: € 19;
 • Verkoopperiode: Vroegboeken = voordelig reizen, OP=OP;
 • Reisperiode: t/m 25 april 2016.

Trein Keulen

Als inwoner van Europa dient u Keulen zeker een keer te hebben gezien. De stad trekt jaarlijks miljoenen bezoekers aan en beschikbaar over een groot aantal bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden in Keulen

De stad kent beroemde gebouwen, een rijke historie en een prachtige omgeving. Bekijk hieronder het overzicht van bezienswaardigheden in Keulen.

 • De Dom
 • Lange winkelstraten
 • Groß St. Martin
 • Dierentuin van Keulen
 • Hohenzollernbrücke
 • Kabelbaan over Rijn
 • Kerstmarkten in het najaar
 • Synagoge Roonstraße

{mymaplocation id=9 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

ICE International Duitsland, ICE International Keulen, Korting Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Korting naar Keulen in juni 2016

Wilt u met korting naar Keulen in juni 2016? Profiteer dan van de treinkaartjes actie naar Keulen en reis met goedkope treinkaartjes naar deze geweldige Duitse bestemming! Met deze aanbieding is het mogelijk om vanaf elk station in Nederland naar Keulen te reizen vanaf € 14, waarbij u per ICE International in het centrum van Keulen wordt afgezet. Wij raden aan om de goedkope treinkaartjes naar Keulen direct te boeken, want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar (OP=OP).

Een hotelovernachting in Keulen is altijd nog bij te boeken, aangezien het aanbod veel groter is. In de rechterkolom van onze website vindt u een knop, waarmee u hotels van ruim 200 websites kunt vergelijken. Hierdoor vindt u altijd het beste hotel in Keulen, tegen de laagste prijs.

Korting naar Keulen

Treinkaartjes actie naar Keulen

De treinkaartjes actie naar Keulen is nog t/m 29 mei 2016 verkrijgbaar. Wees er daarom snel bij, maar houdt er rekening mee dat actietickets niet kunnen worden om geboekt of geannuleerd.

 • Kosten: € 14;
 • Verkoopperiode: t/m 29 mei 2016;
 • Reisperiode: 01 juni t/m 30 juni 2016.

Wat te doen in Keulen?

Ter inspiratie hebben wij een top-5 van bezienswaardigheden in Keulen gemaakt.

 • Dom van Keulen;
 • Altstadt;
 • Radthaus (stadhuis van Keulen);
 • St. Martin Kerk;
 • Hohenzollernbrücke (beroemde brug van Keulen).

Tip: Bezoek de dierentuin van Keulen! Een stedentrip naar Keulen maken? Bekijk onze tips!


Bekijk ook: Trein naar Keulen

ICE International Duitsland, ICE International Keulen, Korting Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Met de trein naar Keulen voor € 19,90

Boek in 2019 en reis al naar Keulen voor € 19,90 vanaf elk station in Nederland per trein. Benieuwd of er op dit moment nog goedkope treinkaartjes naar Keulen beschikbaar zijn? De EarlyBird tickets raken vaak snel uitverkocht. Wij raden daarom aan ongeveer 3 tot 6 maanden voor vertrek te boeken. Dagelijks vertrekken er circa 5 treinen van International vanaf Amsterdam Centraal. Vervolgens rijdt de ICE International via Utrecht en Arnhem naar Duitsland. Hier stopt de trein op station Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna u in het centrum van Keulen arriveert met een reistijd van slechts 2 uur en 38 minuten.

De ICE International is een begrip, vanwege het comfort, reisgemak en voordelige tarieven.

ICE International Duitsland, ICE International Keulen, Korting Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Lees verder

Trein Keulen

Keulen

Binnenkort een dagje of weekendje naar Keulen om te shoppen, bezichtigen of ontspannen? Reis goedkoop met de trein naar Keulen met treinen van ICE International. Er vertrekken dagelijks 5 tot 6 treinen van ICE International naar Keulen. Treintickets naar Keulen zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar vanaf € 20 (2e klas) bij TheTrainLine, Deutsche Bahn en NS International. Per ICE International wordt u vanaf Amsterdam Centraal met een reistijd van 02:38 uur naar hartje centrum gebracht met tussenstops op station Utrecht CS en Arnhem.

Keulen

ICE International Duitsland, ICE International Keulen, Korting Keulen, Trein Duitsland, trein keulen

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!