Tag: internationale treintickets

NS International aanbiedingen

  • ☑️ Treintickets vanaf 9 euro
  • ☑️ Boek online zonder reserveringskosten
  • ☑️ Bestemmingen in heel Europa!
  • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen.

Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek een aanbieding van NS International? Hieronder treft u een overzicht van de actuele kortingsacties. Daarbij hebben wij een aantal boekingstips, waarmee je kan besparen op internationale treintickets. Korting bij NS International ontvangt u tijdens actieperiodes, met vroegboekkorting en reizen in de daluren.

Boek internationale tickets online zonder boekingskosten bij NS international met korting. Vanuit Nederland zijn er diverse directe verbindingen naar populaire bestemmingen als Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Keulen, Parijs en Londen. De tarieven van treinkaartjes zijn afhankelijk van het moment van boeken, de flexibiliteit en de reisklasse. Wanneer je met korting wilt reizen raden wij aan zo vroeg mogelijk te boeken en te profiteren van vroegboektarieven.

Goedkope Treinkaartjes, internationale treintickets, Trein België, Trein Duitsland, Trein Frankrijk

Lees verder

Zomer aanbiedingen: Internationale treintickets met korting!

Internationale Treintickets met korting

Profiteer in de zomervakantie van lage prijzen op treinkaartjes naar het buitenland. Zoek tickets met vroegboekkorting en geniet van internationale treintickets met korting. Daarbij betaal je online geen extra boekingskosten.

Bestemmingen als Antwerpen, Keulen en Düsseldorf zijn al verkrijgbaar vanaf € 20. Brussel vanaf € 25, Parijs vanaf € 35, Berlijn vanaf € 39 en Londen vanaf € 59.

Internationale treintickets met korting boekt u altijd via Goedkoop-treinkaartje.nl

Zoek tickets

Trein Keulen

Boek deze zomer voordelige treintickets naar Keulen voor de reisperiode van september, oktober en november. Tweede Klas vanaf € 20 en Eerste klas vanaf € 40.

Directe verbindingen per ICE International vanaf Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem Centraal. Boek online zonder boekingskosten

Meer over: Treintickets naar Keulen

Trein Keulen

Goedkope Treinkaartjes, internationale treintickets, zomer

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!