Tag: Blokker aanbieding

Blokker Treinkaartjes

Blokker
BlokkerDe Blokker Treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar van maandag 11 december t/m 24 december 2018. Dit keer koopt u 2 goedkope treinkaartjes bij Blokker voor € 29 Voor de twee NS Dalvrij Dagkaarten betaalt u dan slechts € 14,50 per persoon. Waarmee u samen een dag lang goedkoop met de trein kunt reizen in de daluren met als uiterste reisdatum 21 januari 2019. In het weekend is een Dal Dagkaart zelfs de hele dag geldig. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. Ontvang acties! Mocht u deze treinkaartjes aanbieding van Blokker willen bestellen raden wij aan niet langer te wachten. Blokker heeft de dagkaarten beperkt op voorraad en is vaak snel uitverkocht! Daarbij is het altijd handig om een Blokker dagkaart achter de hand te hebben voor een leuk dagje uit, shoppen of bezoek aan familie. Daarnaast is zijn de kortingskaartjes goed te combineren met kinderen. Met de Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee en reist u samen met korting in de trein!Blokker treinkaartjes

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Lees verder

Blokker actie weer een groot succes

Ook dit keer is de Blokker dagkaart actie weer een groot succes! Nog geen NS dagkaart van de Blokker aangeschaft? Het is dit maal mogelijk om al voor slechts € 15,50 een Blokker dagkaart aan te schaffen! Wij raden u wel aan om de voorwaarden nogmaals goed door te lezen, voordat u een ticket aanschaft. Er zijn regelmatig reizigers die niet goed op de reisperiode hebben gelet. Daarbij komt dat u met de Blokker dagkaart enkel in de daluren mag reizen. Dit is voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur en 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend mag u de hele dag reizen met een NS dagkaart van de Blokker actie.

Goedkope treinkaartjes

Blokker dagkaart geladen op een wegwerp OV-chipkaart

De Blokker dagkaart wordt binnen een dag naar uw postadres verstuurd, zodat u de volgende dag al direct gebruik kunt maken van uw aankoop. De NS dagkaart van de Blokker is geladen op een wegwerp OV-chipkaart die na het inchecken een hele dag geldig is. Wanneer deze dag is verstreken kunt u de kaart niet meer gebruiken en dient u hem weg te gooien. Het is één van de eerste treinkaartjes acties, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een wegwerp OV-chipkaart. Het zal echter zeker niet de laatste keer zijn dat een actie op deze manier wordt verspreid, want de ov-chipkaart is uiteindelijk de toekomst voor het Nederlands openbaar vervoer.

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Blokker heeft weer een trein actie!

De Blokker houdt weer een treinkaartjes actie, waarbij goedkope treinkaartjes als warme broodjes over de toonbank vliegen. Via de webshop van Blokker zijn de NS dagkaarten verkrijgbaar voor een bedrag van € 15,50. Het is deze keer niet alleen mogelijk om met treinen van de NS te rijden, maar ook andere vervoerders zijn mogelijk. Zo is de Blokker dagkaart niet alleen voorzien van een NS Dal Vrij kaart, maar ook een RET en HTM dagkaart. Naar verwachting zal deze Blokker actie dan ook snel uitverkocht raken en kunt u de kaarten beter direct bestellen! Via de Rode knop in de rechterkolom van de website komt u op een website, waarna u een treinkaartje van Blokker kunt aanschaffen.

Blokker actie

Tijdens NS kortingsacties wordt er ruim 70% korting weggegeven!

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Lees verder

Nog 1 week mogelijk om Blokker dagkaarten te kopen

Het is nog slechts één week mogelijk om gebruik te maken van de NS Blokker dagkaart actie! Hiermee kunt u voor slechts € 14,95 een NS dagkaart kopen, waarmee u een hele dag met de trein kunt reizen. Op deze manier kunt u er even tussenuit of vrienden/familie bezoeken aan de andere kant van het land. De actie is geldig van Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.

De Blokker dagkaart wordt naar u opgestuurd en ligt binnen dagen op de deurmat. De kortingsactie is namelijk geladen op een wegwerp OV-chipkaart die u naderhand weer kunt weggooien. Het is wel verplicht om in te checken met de dagkaart, omdat u anders zwart rijd en vaker gebruik zou kunnen maken van de kaart. Houdt hier dus rekening mee!

Blokker actie

Blokker treinkaartjes zijn razend populair!

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Lees verder

Blokker dagkaart bestellen voor € 15,50

Het is momenteel weer mogelijk om een Blokker dagkaart te bestellen voor slechts € 15,50! Deze nieuwjaarsactie is verkrijgbaar tot 18 januari en te gebruiken van 5 januari 2015 tot 15 maart 2015. Natuurlijk is het mogelijk om deze dagkaart actie via onze website te bestellen, zodat u niet verder hoeft te zoeken. Wij raden u dan ook aan om dit direct te doen, want bij vestigingen van Blokker zijn deze kaarten razend snel uitverkocht.

Blokker treinkaartjes actie

Reis voor een betaalbare prijs met de trein en maak gebruik van deze NS Kortingsactie!

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Lees verder

Blokker actie uitverkocht – januari 2015

Winkelketen Blokker is 2015 weer begonnen met een treinkaartjes actie! De Blokker dagkaart zou te koop zijn tot 18 januari, maar is één week voor deze einddatum uitverkocht geraakt. De goedkope treinkaartjes van Blokker en andere winkelketens zijn erg populair en daarom raden wij u altijd aan om er als eerste bij te zijn. Like ons op Facebook of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen!

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Lees verder

Dagkaart actie van Blokker in september 2015

Naar verwachting wordt er rond 3 september 2015 een Blokker dagkaart actie gehouden, waarbij NS dagkaarten voor € 14,95 zullen worden verkocht. Met de NS Dalvrij dagkaarten van Blokker is het mogelijk om een hele dag onbeperkt te reizen in de daluren binnen een bepaalde periode. De reisperiode is hierbij nog onbekend, maar de verkoopperiode zal waarschijnlijk 2-3 weken duren. Wilt u er als eerste bij zijn? Houdt onze Facebook-pagina en website dan goed in de gaten, zodat u direct een goedkoop treinkaartje kunt aanschaffen via het web.

Blokker actie

Dit is één van de meest populaire acties van Nederland, want voor slechts € 14,95 ontvangt u een OV Chipkaart met daarop een NS Dalvrij abonnement geladen. Hiermee is het mogelijk om van Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur te reizen en in het weekend de hele dag. Bent u niet gebonden aan de spitsuren en wilt u binnenkort even een dagje ontspannen of shoppen in een andere stad? Profiteer dan van deze actie en bestel hem z.s.m!

Volg ons en profiteer! Deel dit artikel met vrienden/familie, zodat zij ook kunnen profiteren van ruim 60% korting op dit reisproduct!

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Blokker actie in september 2015

De Blokker dagkaart actie is weer lopende! Hiermee kunt u een goedkope Dalvrij dagkaart kopen, waarmee u in de periode van 07 september t/m 25 oktober 2015 een hele dag onbeperkt kunt reizen in de daluren. Uiteraard zijn de tickets beperkt verkrijgbaar bij de filialen van Blokker, waardoor wij aanraden z.s.m. een vestiging bij u in de buurt te zoeken.

Wegwerp OV Chipkaart

De actie is geladen op een wegwerp OV Chipkaart wat een groot aantal voordelen met zich meebrengt. U hoeft namelijk niet meer online te activeren/verzilveren, u hoeft niet meer te printen en u kunt direct na aanschaf van het reisproduct gebruik maken van het goedkope treinkaartje.

Daluren

Onder de daluren verstaan de NS en andere vervoerders; Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.

Overige acties in 2015!

De Blokker dagkaart heeft samen met de treinkaartjes actie van Albert Heijn de 2e helft van 2015 geopend, maar er staan nog veel meer aanbiedingen voor u klaar. Blijf ons daarom volgen, zodat u wij op de hoogte kunnen brengen van de laatste kortingsacties. Op deze manier maken we het Openbaar Vervoer samen betaalbaar en betaalt u niet teveel!

 

AH actieBlokker actie
Deen actieHema actie
Jumbo actieKruidvat actie

 

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Goedkoop treinkaartje bij Blokker in januari 2016

Tot 24 januari 2016 zijn er goedkope treinkaartjes bij Blokker te koop! Bestel de dagkaarten direct en profiteer van korting op treinkaartjes. De tickets zijn geldig in de periode van 04 januari 2016 tot en met 06 maart 2016, maar OP=OP. NS dagkaarten zijn normaal verkrijgbaar voor € 52,60, maar tijdens de actieperiode van Blokker slechts € 14,95.

Blokker aanbieding

Treinkaartjes actie bij Blokker

De aanbieding is verkrijgbaar bij de vestigingen van Blokker en via de webshop. Wij raden u aan om er direct één te bestellen, want de tickets gaan vaak eerder uitverkocht dan de uiterste verkoopdatum en OP=OP. Mocht u komende periode enkel in het weekend willen reizen, dan raden wij aan om 2 NS Weekenddagkaarten te bestellen voor € 25,- en de Blokker actie links te laten liggen.

Samenvatting van aanbieding bij Blokker

  • Kosten: € 14,95;
  • Verkoopperiode: 04 januari t/m 24 januari 2016;
  • Reisperiode: 04 januari t/m 06 maart 2016;
  • Geldig: ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Goedkope dagkaart in juli 2016 (Blokker)

Een goedkope dagkaart in juli 2016 nodig? Bij Blokker is het tijdelijk mogelijk om een NS Dalvrij dagkaart te kopen, waarmee u in de periode van 18 juli 2016 t/m 11 september 2016 een hele dag onbeperkt in de daluren kunt reizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Op deze manier wordt een dagje shoppen, het strand, familie of een stad bezichtigen wel heel aantrekkelijk. Daarbij is een Blokker treinkaartje in bijna alle gevallen voordeliger, aangezien de kosten van een retourtje al vrij snel kunnen oplopen. Zeker op lange trajecten bespaart u hier enorm mee; Amsterdam – Groningen is ongeveer € 51.

Blokker treinkaartjes

Van plan om komende zomervakantie een uitstapje te maken met de trein? Profiteer dan van deze actie en bespaar op uw reiskosten. De Blokker treinkaartjes zijn te koop bij alle vestigingen, maar niet online.

Blokker treinkaartjes verkrijgbaar in juli 2016

Voor € 14,95 koopt u bij Blokker voordelige treinkaartjes en reist u in juli, augustus en september voordelig met de trein. Daarbij reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 (NS Railrunner) met u mee en wordt een dagje uit ineens heel betaalbaar.

Bekijk hier onze tips voor een dagje uit met de trein!

Samenvatting van de Blokker kortingsactie

  • Verkoopperiode: Vanaf 14 juli 2016;
  • Reisperiode: 18 juli 2016 t/m 11 september 2016;
  • Geldigheid: Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag;
  • Lees de algemene voorwaarden van de NS Blokker actie goed door voor u er één aanschaft;

Blokker aanbieding, Blokker Korting, Blokker Treinkaartjes, Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaarten met Korting, trein actie

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!