Tag: arnhem

Treinreis naar Arnhem

Trein Arnhem
Voor de treinreis naar Arnhem zijn verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals NS dagkaarten, Dagretours en Enkele Reis tickets. U bestelt deze tickets online bij de aanbieder en ontvangt de treinkaartjes naar Arnhem met korting binnen 30 minuten per e-mail, waarna u deze uitgeprint mee kunt nemen op reis. Ook goedkoop met de trein naar Arnhem en in het vervolg op de hoogte gehouden worden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

arnhem, naar, treinkaartje, treinkaartje arnhem, treinkaartje naar arnhem, treinkaartjes, treinkaartjes arnhem, treinkaartjes naar arnhem, treinreis, treinreis arnhem, treinreis naar arnhem, treinticket, treinticket arnhem, treinticket naar arnhem, treintickets

Lees verder

Mogelijk trein op accu

In de toekomst zullen een aantal treinen mogelijk worden uitgerust met een accu, zodat ze op trajecten zonder bovenleiding ook kunnen blijven rijden. Op het huidige moment rijden de treinen tussen Tiel, Elst en Arnhem op diesel, maar dit moet in de toekomst natuurlijk veranderen. Om dit in de toekomst te veranderen heeft de stadsregio Arnhem subsidie gekregen om te laten onderzoeken of accu-treinen een mogelijkheid zijn voor de toekomst op het traject.

Trein op accu laadt zichzelf op tijdens de rit

accu, arnhem, onderzoek, tiel, trein

Lees verder

Trein naar Qlimax

Trein Qlimax

Op 19 november wordt Qlimax 2016 weer gehouden en zullen er weer duizenden mensen met de trein naar Qlimax reizen. Dit is natuurlijk hartstikke goed te doen, maar u dient wel rekening te houden met een forse wandeltocht. De bussen vanaf het centraal station van Arnhem naar het stadion zijn altijd afgeladen, waardoor duizenden reizigers elk jaar weer moeten lopen. Het is een lang recht pad vanaf het Centraal station in Arnhem en voor de echte feestganger natuurlijk goed te doen. Wel worden er elk jaar extra bussen ingezet voor de bezoekers van het hardstyle evenement, maar ook dit jaar zullen de bussen weer vol zitten.

Trein Qlimax

Trein naar Qlimax is goed te doen

De treinreis naar Qlimax is vaak gezellig en comfortabel. Je hoeft met je vrienden nergens op te letten en ook na afloop hoef je niet in te zitten over een veilige reis terug. De trein is voor feestgangers het ideale vervoersmiddel, omdat u voor een voordelig tarief veilig, snel en comfortabel reist. Met de trein naar Gelredome wordt elk jaar weer door de bezoekers aangeraden, omdat je niet op de tijd hoeft te letten en het met de grote hoeveelheid bezoekers natuurlijk hartstikke gezellig is.

Heb je al gekeken hoe duur een treinkaartje naar Arnhem Centraal is? Een retourtje kan vaak erg duur zijn, maar wanneer u gebruik maakt van een NS dagkaart actie kunt u al voor een bedrag van € 13,99,- een hele dag onbeperkt reizen. Dit wordt meestal aan de bezoekers van evenementen aangeraden, maar voor de feestgangers op Qlimax heeft dit geen zin. Het feest begint namelijk op 19 november en eindigt pas op 20 november. Mocht u toch opzoek zijn naar een goedkoop treinkaartje voor een ander moment dan kunt u deze op onze website vinden.

arnhem, gelredome, qlimax, trein, trein qlimax

Machinist helpt slachtoffer

Afgelopen week heeft een machinist zijn trein stilgezet op het station Arnhem-Zuid, omdat hij een man tegen het hoofd geschopt zag worden. De machinist stopte zo snel mogelijk zijn trein en stapte uit om de man met verwondingen te helpen. Naar de dader wordt nog steeds gezocht, want deze rende direct weg. Geweld in en rondom het openbaar vervoer is aan de orde van de dag en het gebeurd nog steeds te vaak. Ook machinisten hebben er schoon genoeg van en voelen onmacht tegen de grote groep gewelddadige reizigers. Steeds vaker is beveiliging op het spoor nodig om de agressie van sommige passagiers te stoppen. Op trajecten met een verhoogd risico rijden vaak zelfs beveiligers mee met de conducteurs om ze veilig hun werk te kunnen laten doen.

Machinist helpt slachtoffer

arnhem, machinist, slachtoffer, station

De toekomst biedt een stoptrein tussen Arnhem-Dusseldorf

Vanaf 2017 zal er een stoptrein van Arnhem naar Düsseldorf lopen. De provincie Gelderland verwacht dat er dagelijks ruim 3000 mensen gebruik zullen maken van de verbinding. Het gaat de Nederlandse regering 1 miljoen per jaar kosten en een eenmalig bedrag van 12 miljoen euro voor de komende 10 jaar. De verbinding is nodig om het forenzen verkeer tussen Nederland en Duitsland te stimuleren en om de behoefte van duizenden reizigers te vervullen.

Trein Arnhem Dusseldorf

arnhem, dusseldorf, trein

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!