Trein naar Qlimax

Trein Qlimax

Op 19 november wordt Qlimax 2016 weer gehouden en zullen er weer duizenden mensen met de trein naar Qlimax reizen. Dit is natuurlijk hartstikke goed te doen, maar u dient wel rekening te houden met een forse wandeltocht. De bussen vanaf het centraal station van Arnhem naar het stadion zijn altijd afgeladen, waardoor duizenden reizigers elk jaar weer moeten lopen. Het is een lang recht pad vanaf het Centraal station in Arnhem en voor de echte feestganger natuurlijk goed te doen. Wel worden er elk jaar extra bussen ingezet voor de bezoekers van het hardstyle evenement, maar ook dit jaar zullen de bussen weer vol zitten.

Trein Qlimax

Trein naar Qlimax is goed te doen

De treinreis naar Qlimax is vaak gezellig en comfortabel. Je hoeft met je vrienden nergens op te letten en ook na afloop hoef je niet in te zitten over een veilige reis terug. De trein is voor feestgangers het ideale vervoersmiddel, omdat u voor een voordelig tarief veilig, snel en comfortabel reist. Met de trein naar Gelredome wordt elk jaar weer door de bezoekers aangeraden, omdat je niet op de tijd hoeft te letten en het met de grote hoeveelheid bezoekers natuurlijk hartstikke gezellig is.

Heb je al gekeken hoe duur een treinkaartje naar Arnhem Centraal is? Een retourtje kan vaak erg duur zijn, maar wanneer u gebruik maakt van een NS dagkaart actie kunt u al voor een bedrag van € 13,99,- een hele dag onbeperkt reizen. Dit wordt meestal aan de bezoekers van evenementen aangeraden, maar voor de feestgangers op Qlimax heeft dit geen zin. Het feest begint namelijk op 19 november en eindigt pas op 20 november. Mocht u toch opzoek zijn naar een goedkoop treinkaartje voor een ander moment dan kunt u deze op onze website vinden.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!