Treinkaartjes acties verzilveren/activeren

Treinkaartjes acties verzilveren/activeren

Heeft u onlangs een treinkaartjes actie gekocht? Dan dient u deze in veel gevallen te verzilveren/activeren via de website van de NS. Het stappenplan hiervoor hebben we op deze pagina uitgewerkt. Het kan soms verwarrend zijn, omdat niet alle trein acties hetzelfde werken. Zo dient u bij de dagkaart acties van Albert Heijn een andere pagina te gebruiken om de e-tickets te activeren, terwijl de afgelopen aanbiedingen van Blokker helemaal geen activatie nodig hadden.

Wij raden onze bezoekers daarom ten alle tijden aan om de actie voorwaarden goed door te nemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vanaf wanneer kan ik mijn couponcode verzilveren/activeren?

Ook over deze vraag bestaat vaak veel onduidelijkheid, omdat de couponcodes vaak pas vanaf de eerste dag van de reisperiode kunnen worden geactiveerd. Voor veel reizigers is dit onhandig, omdat zij de dagkaart graag van tevoren willen activeren.

Couponcode aanbieding

Voorlopig is het antwoord op deze vraag: U kunt de couponcode vanaf de eerste dag van de reisperiode verzilveren/activeren. Misschien dat dit in de toekomst wordt aangepast, zodat reizigers in de week ervoor alvast hun reis kunnen plannen.

Treinkaartjes acties verzilveren/activeren

Waar couponcode activeren/verzilveren

Tijdens de treinkaartjes acties worden er vaak couponcodes of actiecodes weggegeven. Deze moeten worden geactiveerd via de website van de NS, maar hier worden vaak verschillende termen voor gebruikt. Zo wordt het activeren van de couponcodes ook wel verzilveren genoemd en wordt het ook weleens e-tickets genoemd. Toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waar de couponcode verzilvert moet worden.

Welke stappen moet ik nemen om mijn actie code te activeren?

Om uw activatiecode te verzilveren gaat u naar NS.nl/producten/coupon

Vervolgens krijgt u het onderstaande scherm

Couponcode invoeren

NS dagkaart verzilveren

NS dagkaart verzilveren

Wanneer u tijdens een treinkaartjes actie periode een NS dagkaart heeft gekocht dient u de NS dagkaart te verzilveren. Het verzilveren van de NS dagkaart is hieronder uitgewerkt en dient u stap voor stap te volgen. Hierbij moet u altijd bedenken dat wij van goedkoop treinkaartje geen trein acties houden en wij ons enkel bezighouden met het informeren van Nederlandse treinreizigers over huidige trein acties.

NS dagkaart verzilveren via stappenplan

Om uw NS dagkaart te verzilveren dient u naar de website van de NS te gaan en op zoek te gaan naar de NS e-ticket pagina. Op deze pagina vindt u het onderstaande scherm, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties. U dient hierbij te kiezen voor de optie “Ik wil een couponcode invoeren”.

NS dagkaart verzilveren

Nadat u op “ik wil een couponcode invoeren” heeft gedrukt klapt er een nieuw menu uit. In dit menu kunt u de couponcode invoeren, zoals in op de onderstaande afbeelding wordt weergegeven. Vervolgens hoeft u enkel de klasse, reisdatum, start- en eindpunt in te voeren en u heeft uw NS e-ticket verzilverd.

NS couponcode verzilveren

NS e ticket online

NS e ticket online

Koop eenvoudig online treinkaartjes en download de NS e-tickets online of laad deze in de mobiele app van NS. Het nieuwe digitale vervoersbewijs van NS worden e-tickets genoemd en kunt u uitgeprint of op uw mobiele toestel meenemen.

(meer…)

Pin It on Pinterest