NS dagkaart verzilveren

NS dagkaart verzilveren

Wanneer u tijdens een treinkaartjes actie periode een NS dagkaart heeft gekocht dient u de NS dagkaart te verzilveren. Het verzilveren van de NS dagkaart is hieronder uitgewerkt en dient u stap voor stap te volgen. Hierbij moet u altijd bedenken dat wij van goedkoop treinkaartje geen trein acties houden en wij ons enkel bezighouden met het informeren van Nederlandse treinreizigers over huidige trein acties.

NS dagkaart verzilveren via stappenplan

Om uw NS dagkaart te verzilveren dient u naar de website van de NS te gaan en op zoek te gaan naar de NS e-ticket pagina. Op deze pagina vindt u het onderstaande scherm, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties. U dient hierbij te kiezen voor de optie “Ik wil een couponcode invoeren”.

NS dagkaart verzilveren

Nadat u op “ik wil een couponcode invoeren” heeft gedrukt klapt er een nieuw menu uit. In dit menu kunt u de couponcode invoeren, zoals in op de onderstaande afbeelding wordt weergegeven. Vervolgens hoeft u enkel de klasse, reisdatum, start- en eindpunt in te voeren en u heeft uw NS e-ticket verzilverd.

NS couponcode verzilveren

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!