Zand festival

Gaat u komende zomervakantie naar Zand festival in Almere? Op zaterdag 24 augustus 2019 wordt Zand Festival weer georganiseerd op het Almere Strand. Het festival terrein is eenvoudig te bereiken via het station en hiermee omzeil je een hoop frustraties, zoals file-/parkeerproblemen, benzinekosten en parkeerkosten. Daarnaast hoef je niet op de drankjes te letten en kunt u optimaal genieten van dit strand feest. Wij raden dan ook iedereen aan om met de trein naar Zand festival te gaan.

Trein Zand Festival

Ga jij komende zomer met de trein naar Zand festival?

Eenvoudig en voordelig met de trein naar Zand

Kom uitgerust aan op het festival terrein en reis met de trein naar Zand festival te Almere. Hiervoor dien je met de trein naar station Almere poort te reizen, waarna je binnen 15 minuten op het terrein bent. De NS zorgt ervoor dat die dag meer treinen stoppen op het station, maar bezoekers worden aangeraden hun terugreis van tevoren te plannen. Sommige bestemmingen zijn rond de eindtijd minder goed bereikbaar.

Pendelbus Zand Festival

Er rijden geen pendelbussen tussen station Almere Poort en Zand Festival. Het terrein is op 15 tot 20 minuten loopafstand van het treinstation.

{mymaplocation id=412,413 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!