Weekenddagretour provinciehoofdsteden voor €18,50 bij ActieVanDeDag

Treinkaartjes

Wil jij in het weekend een dagje weg? Deze maand bestel je een NS weekenddagretour voor één van de provinciehoofdsteden van Nederland + Rotterdam. Zo reis jij voordelig naar één van de grootste en leukste steden van Nederland. Plan een leuk dagje shoppen en reis samen met een vriend of vriendin naar één van deze geselecteerde steden.

NS Weekenddagretour met korting

De kortingsactie wordt aangeboden door ActieVanDeDag. Online te bestellen voor €18,50 naar één van de geselecteerde eindstations ongeacht het beginstation. Meer kaartjes nodig? Geen probleem! De kaartjes worden digitaal verstuurd en je kan eenvoudig meer voordelige treinkaartjes kopen. Wil je naar Amsterdam? Kijk dan naar één van de andere goedkope treinkaartjes.

Eindbestemmingen

 1. Arnhem Centraal
 2. Assen
 3. Den Haag Centraal
 4. Groningen
 5. Haarlem
 6. Den Bosch
 7. Leeuwarden
 8. Lelystad Centrum
 9. Maastricht
 10. Middelburg
 11. Rotterdam Centraal
 12. Utrecht Centraal
 13. Zwolle
NS Weekenddagretour
NS Weekenddagretour

Verzilveren van couponcode

Je bestelt de NS Weekenddagretour Provinciehoofdsteden bij ActieVanDeDag binnen enkele stappen. Vervolgens ontvang je een couponcode die je online verzilverd. Bij het verzilveren van de couponcode vul je de gevraagde gegevens aan, zoals de reisdatum, de begin en -eindbestemming en persoonsgegevens. Vervolgens ontvang je een NS-eticket Weekenddagretour voor de gekozen eindbestemming. Deze neem je verplicht mobiel of uitgeprint mee op reis.

Voorwaarden ActieVanDeDag

Je mag per bestelling maximaal 4 NS Weekenddagretours met korting kopen. Daarna kan je natuurlijk nog meer bestellingen plaatsen. Verder is het handig om te weten dat ActieVanDeDag optreedt als tussenpartij, maar je voor vragen altijd terecht kunt en moet bij de NS klantenservice. ActieVanDeDag verstrekt enkel de couponcodes.

Annuleren of wijzigen

Annuleren, wijzigen of geld terug is niet mogelijk bij kortingskaartjes. Verzilver een couponcode daarom pas, wanneer je zeker weet dat je er die dag gebruik van maakt. Houdt er daarnaast rekening mee dat Amsterdam geen provinciehoofdstad is en daarom niet meedoet aan deze actie.

Verder kan je de NS Weekenddagretour met korting gebruiken in 2e klas treinstellen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag in treinen van ICE International en IC Direct. Niet te gebruiken in treinen van Eurostar en Thalys.

Andere acties

Heb je een kortingsactie als Samenreiskorting, de Treinpakkers, Meereisretour of 1e klas upgrade? Deze aanbieding van ActieVanDeDag is niet te combineren met andere kortingsacties.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!