Weekend Vrij Jaar

Wilt u een Weekend Vrij Jaar abonnement bestellen? Met dit reisproduct van de NS reist u gratis en onbeperkt in het weekend met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia voor slechts € 32 per maand. Geldig op zaterdag, zondag en feestdagen. Daarbij reist u in de daluren met 40% korting en mag u 3 medepassagiers laten meereizen met 40% korting. Zij dienen met u mee te reizen en bij een automaat van de NS samenreiskorting op te laden.

Aanbiedingen bekijken

Het Weekend Vrij Jaar abonnement is tevens geldig op de binnenlandse trajecten in treinen van ICE International en de IC Berlijn. Daarbij ontvangt u bij aankoop van internationale treintickets korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis, aangezien u hier met het Weekend Vrij Jaar abonnement recht op heeft. Bij het boekingsproces geeft u aan dat u in het bezit bent van een kortingskaart die u op reis verplicht dient te tonen (samen met uw ticket).

Weekend Vrij Reizen abonnement

Weekend Vrij Jaar abonnement

Het Weekend Vrij Jaar abonnement kent een hoop voordelen en biedt zeker voor de regelmatige/structurele reiziger een uitkomst.

Handig om te weten

  • Check u 5 minuten voor de spits in? Dan mag u gewoon gratis in de spits reizen. De inchecktijd bepaalt de geldigheid.
  • Geldig bij alle vervoerders binnen Nederland.
  • Op werkdagen 40% korting in de daluren.
  • Met toeslag geldig in de InterCity Direct treinen.
  • Een extra Weekend Vrij abonnement voor een gezinslid is verkrijgbaar voor slechts € 22.
  • Het reisproduct is op uw OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt bij reizen in de Weekenduren.
  • Ook op feestdagen reist u gratis en onbeperkt.

Weekend Vrij Jaar abonnement en Kinderen

Naast 3 medereizigers met 40% korting en het vrij reizen in de Weekenduren, is het tevens mogelijk om 3x gratis een Kids Vrij abonnement aan te vragen. Hiermee kunt u 3 (klein)kinderen van 4 t/m 11 jaar oud koppelen aan uw abonnement, waarmee zij gratis met u meereizen. Ideaal toch?

Weekend Vrij Jaar abonnement en Ouderen

Bent u 65 jaar of ouder? Dan kunt u het Kids Vrij abonnement voor uw kleinkinderen aanvragen en kunt u met korting een tweede Weekend Vrij Jaar abonnement aanvragen. Het tweede Weekend Vrij jaar abonnement kost slechts € 22.

Overige voordelen

Hieronder treft u overige voordelen van het Weekend Vrij Jaar abonnement.

  • Gratis 4x per jaar het blad Spoor van de NS.
  • Korting op autoverhuur van Green Wheels.
  • Korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.

Terug naar: NS Abonnementen

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders