Vanaf € 20 naar een kerstmarkt in Duitsland!

De NS Wintersale is nog maar enkele dagen geldig! U reist al vanaf € 20 naar bestemmingen als Düsseldorf en Keulen en kan op deze manier goedkoop naar een kerstmarkt in Duitsland! De kerstmarkten in Duitsland zijn momenteel in volle gang, maar zullen de hele maand december nog voor veel gezelligheid en plezier zorgen. Wilt u een dagje shoppen in het centrum van Keulen en de kerstkraampjes bewonderen? Bezoek deze sfeervolle Duitse steden dan met de trein en beleef de dag van het jaar met vrienden/familie!

Samenvatting

  • Kosten: € 20 per persoon (enkele reis);
  • Verkoopperiode: Tot de tickets op zijn;
  • Reisperiode: 01 december 2015 t/m 29 februari 2016.

Düsseldorf en Keulen voor € 20

Treintickets naar beide steden zijn al verkrijgbaar vanaf € 20 per persoon, waarmee u bespaart op benzine- en parkeerkosten en geen last heeft van file- of parkeerproblemen. Daarbij kunt u in de trein genieten van service aan boord, voldoende beenruimte en het voorbij razende landschap. Düsseldorf en Keulen zijn beide bereikbaar met de ICE International en een reis met deze geweldige hogesnelheidstrein is al een ervaring op zich.

Voorwaarden van deze actie

Boek nu een treinticket voor eind 2018 of 2019. Houdt er rekening dat de tarieven omhoog gaan, wanneer de actietickets uitverkocht zijn. Wees er snel bij!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!