VakantieVeilingen: Treinkaartjes in februari 2020

Binnenkort een uitje of wil je er nog een plannen? Dan bestel je natuurlijk alvast een goedkoop treinkaartje bij VakantieVeilingen. Op dit moment vind je een Enkele Reis Daluren (2e klas) en een Enkele Reis Weekend (1e klas) in het aanbod.

Samen op pad met de trein

Beide treinkaartjes zijn in februari en maart te gebruiken. Zo kan je deze winter nog een leuk dagje weg plannen. Denk aan de sauna, een pretpark, winkelen of visite. Eigenlijk is alles mogelijk met de goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De treinkaartjes daluren zijn verkrijgbaar voor 11,50 euro en de treinkaartjes weekend voor 14 euro.

Treinkaartjes bij VakantieVeilingen

Er zijn regelmatig treinkaartjes in de aanbieding bij VakantieVeilingen. Dit is een online platform waar je van alles tegen gereduceerd tarief kunt kopen. Zo zijn er eigenlijk het hele jaar door goedkope treinkaartjes in het assortiment. In 2019 was dit de NS dagkaart (2e klas) en NS dagkaart (1e klas). Dit jaar lijkt het erop dat er treinkaartjes enkele reis worden aangeboden.

Wanneer je de treinkaartjes bij VakantieVeilingen koopt ontvang je een couponcode. Deze kan je bij NS verzilveren. Voor vragen en hulp kan je daarom ook bij de NS Klantenservice terecht. VakantieVeilingen treedt enkel als verkopende partij op. Betalen kan bij VakantieVeilingen met iDeal, Mastercard of Visa.

Na verzilvering ontvang je vervolgens een treinkaartje e-ticket. Deze kan je uitgeprint of mobiel meenemen op reis.

Kinderen in trein

Treinkaartjes met korting

Doordeweeks reizen met de trein of nog geen plannen? Koop dan de treinkaartjes met korting! Deze zijn de hele week te gebruiken in de daluren en op zaterdag en zondag de hele dag. Zo kan je spontaan op stap en eigenlijk de hele week uit de voeten.

Bestellen? Ga naar: NS Enkele Reis

De enkele reis daluren is normaal verkrijgbaar voor 26,50, maar in de aanbieding voor 11,50 euro. Je krijgt 57% korting op dit reisproduct. Te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders en geldig tot en met 31 maart 2020.

Treinkaartjes 1e klas weekend

In het weekend reizen met wat meer comfort? Dan zijn de treinkaartjes enkele reis weekend (1e klas) iets voor jou! Hiermee reis je voordelig eerste klas op een traject naar keuze. Normaal verkrijgbaar voor 56 euro, maar nu met 75% korting voor slechts 14 euro.

Bestellen? Ga naar: Treinkaartjes VakantieVeilingen

Treinkaartje E-ticket

Bij aankoop van deze trein acties ontvang je een couponcode. Deze verstuurt VakantieVeilingen per e-mail. Vervolgens kan je de couponcode online bij NS verzilveren. Na verzilvering stuurt NS een treinkaartje e-ticket. Het treinkaartje e-ticket kan je uitgeprint of gedownload meenemen op reis. Het telt als vervoersbewijs, dus houdt deze dichtbij!

Voorwaarden

  • Geldig voor de aangegeven reisklasse
  • Te gebruiken tot en met 31 maart 2020
  • Doordeweeks geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. De 1e klas variant is enkel in het weekend te gebruiken.
  • Het treinkaartje is geldig bij alle treinvervoerders in Nederland.
  • Niet te gebruiken in internationale treinen van Thalys en Eurostar.
  • Met toeslag in treinen van ICE International en IC Direct, maar enkel op het binnenlandse gedeelte van de reis. Je mag namelijk niet naar het buitenland met deze trein acties.
  • Omruilen, wijzigen of geld terug is niet mogelijk met goedkope treinkaartjes.
  • Heb je vragen over deze deal? Neem dan gerust even contact op met de NS Klantenservice.

 

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!