VakantieVeilingen Treinkaartjes

Wil jij voordelig met de trein? Koop in december 2020 bij VakantieVeilingen treinkaartjes met korting! Zoals goedkope treinkaartjes voor €11,50 of een retourkaartje voor 19 euro. Zowel de enkele reis als dagretour is verkrijgbaar voor een reisdag en bestemming naar keuze. Altijd handig om in huis te hebben!

Ontvang acties!

Met de treinkaartjes van VakantieVeilingen reis je op één dag heen en weer, op twee verschillende dagen of zelfs met twee verschillende personen. Heb je maar één kaartje nodig? Dan kan je de tweede natuurlijk ook op een later moment binnen de vastgestelde reisperiode gebruiken. Met deze actietickets reis je uiterlijk tot 1 april 2020.

Een uitje gepland? De couponcodes zijn tot 90 dagen voor vertrek te verzilveren. Als jouw reisdatum er nog niet tussen staat, moet je nog heel even wachten. Verder zijn VakantieVeilingen treinkaartjes niet alleen geldig in treinen van NS, maar ook in die van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Doordeweeks geldig van 09:00 t/m 04:00 uur de volgende dag. Op zaterdag en zondag zijn de actietickets de hele dag geldig.

Treinkaartjes bij VakantieVeilingen

 • Prijs (2e klas): € 11,50 p/s
 • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
 • Reisperiode: t/m 31 juli 2020
 • Reisproduct: Treinkaartje Enkele Reis
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag in de daluren en op feestdagen en het weekend de hele dag.

De aanbieding van VakantieVeilingen in december 2020 is uitstekend te combineren met een evenementen, dagje shoppen of het strand. Daarnaast kunt u de kaartjes op twee verschillende dagen gebruiken, waarmee de treinkaartjes van VakantieVeilingen goed bruikbaar zijn voor een stedentrip binnen Nederland, bezoek aan familie vrienden of een transfer naar het vliegveld. Het is ook mogelijk om de enkeltjes voor twee verschillende personen te gebruiken, als je slechts een enkele reis nodig hebt.

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.


Treinkaartje Enkele Reis Weekend

 • Prijs (2e klas): € 14 p/s
 • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
 • Reisperiode: t/m 31 juli 2020
 • Reisproduct: Enkele Reis Weekend (1e klas)
 • Geldigheid: Op zaterdag en zondag de hele dag.

Met de Enkele Reis Weekend van VakantieVeilingen reis je voor € 14 naar een station naar keuze. Voor € 28 koop en ontvang je twee weekend kaartjes enkele reis. De codes kan je apart verzilveren voor een reisdag naar keuze met als uiterste reisdatum 31 juli 2020. Kortingskaartjes van VakantieVeilingen zijn geldig op een dag naar keuze. Te gebruiken door één persoon op twee verschillende dagen of door twee personen op één dag. Natuurlijk kan je ook één treinkaartje enkele reis gebruiken en de andere pas later gebruiken.


NS Dagretour

 • Prijs (2e klas): € 19 p/s
 • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
 • Reisperiode: t/m 31 juli 2020
 • Reisproduct: NS Dagretour Daluren
 • Geldigheid: In de daluren en het weekend.

Een dagje winkelen, eropuit of op bezoek? Gebruik de NS dagretour met korting van VakantieVeilingen en reis voor 19 retour naar een station in Nederland naar keuze. Geldig in de daluren, feestdagen en het weekend. Geldig tot en met 1 april 2020.


Couponcode verzilveren naar E-ticket

Na betaling ontvangt u van VakantieVeilingen een unieke hoofdlettergevoelige code die u eenvoudig online kunt verzilveren/activeren. Benieuwd hoe je deze treinkaartjes actie van VakantieVeilingen kan activeren? Je ontvangt per mail een hoofdlettergevoelige couponcode die u online dient te activeren via het onderstaande stappenplan.

 1. Ga naar: deze pagina
 2. Voer de couponcode in
 3. Voer de gewenste reisdatum in
 4. Voer de naam van de reiziger in
 5. Neem het e-ticket uitgeprint mee op reis!

U kunt deze aanbieding t/m 31 juli 2020 gebruiken. Verzilver de couponcode online en maximaal 90 dagen vooruit. Wij raden aan om dit enkele dagen voor vertrek te doen, zodat u zeker weet dat u er gebruik van maakt. Het is namelijk niet mogelijk om het e-ticket te wijzigen of annuleren.

Algemene voorwaarden

Uiteraard zijn er algemene voorwaarden verbonden aan de trein aanbieding van VakantieVeilingen. Op de bestelpagina van VakantieVeilingen vindt u een overzicht van alle algemene voorwaarden. Wij hebben enkel de belangrijkste geselecteerd.

 1. OP=OP
 2. Maximaal 8 treinkaartjes (per bestelling)
 3. Geldig voor de 2e klas.
 4. Geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.
 5. Niet geldig in Thalys en Eurostar.
 6. Geldig van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur tot 04:00 uur (‘s nachts), op zaterdag en zondag de hele dag.
 7. Met toeslag geldig in Intercity direct en/of ICE International.
 8. Geldig t/m 31 juli 2020
 9. Verzilveren kan maximaal 90 dagen vooruit.

Wijzigen of annuleren van deze aanbieding

 1. Wijzigen of annuleren is niet mogelijk via VakantieVeilingen.
 2. VakantieVeilingen fungeert als tussenpersoon bij de door jou geboekte actie.
 3. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met de NS klantenservice.
 4. Inwisselen of is restitutie niet mogelijk.

Contactgegevens VakantieVeilingen

Openingstijden klantenservice

 • ma t/m vrij: 09:00 t/m 21:30 uur
 • zaterdag: 10:00 t/m 16:00 uur
 • zondag: 12:00 t/m 19:00 uur

Adres VakantieVeilingen

VakantieVeilingen.nl p/a Emesa Nederland BV
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht Tel. 020 – 760 50 70
KvK 52335631
BTW Nr. NL823598469B02

Treinkaartjes in 2020

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2020? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingskaartjes!

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

Goed nieuws, want het is weer zover! Bij de NS Spoordeelwinkel zijn weer goedkope treinkaartjes in combinatie met een dagje uit te bestellen. Zo reis je voordelig met de trein naar Roermond, een dierentuin of een leuk attractiepark. Benieuwd naar de lopende acties?...

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

We kunnen allemaal niet wachten om er weer op uit te trekken. Daarom hebben we tal van leuke uitjes, stedentrips en vakantiebestemmingen opgenomen in onze treinreis blog. Ook NS kan niet wachten om reizigers weer te verwelkomen in de trein en heeft in de aanloop naar...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders