Treinkaartjes & korting: leuke uitjes in december 2023

Komende maand naar een pretpark, dierentuin of leuke activiteit? Bij de Spoordeelwinkel bestel je leuke uitjes met korting in combinatie met een NS Dagretour. De aanbiedingen zijn eenvoudig online te bestellen, waarna deze per e-mail worden toegestuurd. De tickets neem je vervolgens uitgeprint of digitaal mee op reis.

Trein Leuke Steden Nederland

Leuke uitjes in december 2023

Nederland, bekend om zijn rijke geschiedenis en bruisende cultuur, biedt een scala aan betoverende activiteiten die bezoekers van alle leeftijden aanspreken. Laten we een reis maken langs enkele van de meest unieke en charmante plekken die het land te bieden heeft.

1.) Amsterdam Light Festival: Een Magische Grachtenreis

In de wintermaanden komt Amsterdam tot leven met het schitterende Amsterdam Light Festival. Kunstenaars van over de hele wereld laten de grachten stralen met lichtinstallaties die de stad een magische glans geven. Van kleurrijke sculpturen tot betoverende projecties, het Amsterdam Light Festival brengt de stad tot leven op een manier die je nog nooit hebt gezien.

Ontdek de Magie van het Amsterdam Light Festival ➔ Trein & Amsterdam Lightfestival

2.) Rondvaart Amsterdam: Verken de Stad vanaf het Water

Een rondvaart door de grachten van Amsterdam biedt een uniek perspectief op deze historische stad. Terwijl je rustig over het water glijdt, ontvouwen de prachtige grachtenpanden, bruggen en iconische bezienswaardigheden zich voor je ogen. Een romantische zonsondergang of een betoverende avondrondvaart maakt je bezoek aan Amsterdam compleet.

Geniet van de Stad vanaf het Water ➔ Trein & Rondvaart Amsterdam

3.) Nederlands Ijsbeelden Festival Zwolle: Kunst uit Bevroren Water

Begeef je in de ijzige wereld van het Nederlands Ijsbeelden Festival in Zwolle. Kunstenaars laten hun verbeelding de vrije loop en creëren adembenemende sculpturen uit ijs. Van sprookjesachtige figuren tot gedetailleerde taferelen, deze met de hand gesneden ijskunstwerken vormen een betoverende bezienswaardigheid voor jong en oud.

Bewonder de Bevroren Kunstwerken ➔ Trein & Ijsbeelden festival

4.) Artis Amsterdam: Een Wereld van Natuur en Educatie

Artis, de oudste dierentuin van Nederland, biedt een ontsnapping aan de stedelijke drukte. Wandel door weelderige tuinen en ontmoet exotische dieren. Met historische gebouwen, een planetarium en educatieve programma’s is Artis niet alleen een plek van vermaak maar ook van leren en ontdekken.

Duik in de Natuurlijke Pracht van Artis ➔ Trein & Artis Amsterdam

5.) Diergaarde Blijdorp: Natuurlijke Ruimte voor Dierenliefhebbers

Rotterdam herbergt Diergaarde Blijdorp, een dierentuin die bekend staat om zijn ruime en natuurlijke verblijven voor dieren. Wandel door de verschillende themagebieden en ontdek dieren van over de hele wereld. Het is een perfecte plek voor een dagje uit voor het hele gezin.

Ervaar de Natuurlijke Pracht van Diergaarde Blijdorp ➔ Trein & Diergaarde Blijdorp

6.) Spoorwegmuseum: Terug in de Tijd van Stoomtreinen

Het Spoorwegmuseum in Utrecht biedt een boeiende reis door de geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen. Van stoomtreinen tot moderne hogesnelheidstreinen, het museum toont de evolutie van het treinvervoer. Interactieve tentoonstellingen en historische treinen zorgen voor een educatieve en plezierige ervaring.

Stap Terug in de Tijd bij het Spoorwegmuseum ➔ Trein & Spoorwegmuseum

7.) Winter Efteling: Sprookjesachtig Vertier in de Koudste Maanden

De Efteling, een geliefd themapark in Nederland, transformeert tijdens de wintermaanden tot de Winter Efteling. Versierd met lichtjes, biedt het park winterse attracties, betoverende shows en een sfeer van magie en gezelligheid. Een bezoek aan de Winter Efteling is als stappen in een sprookjesboek.

Betreed de Magische Wereld van de Winter Efteling ➔ Trein & Efteling

8.) Madurodam: Nederland in Miniatuurformaat

Den Haag herbergt Madurodam, een miniatuurpark dat Nederland in detail weergeeft op schaal. Van historische gebouwen tot moderne architectuur, Madurodam biedt een fascinerende blik op het land in miniatuurformaat. Het is een educatieve en leuke ervaring voor jong en oud.

Ontdek Nederland in Klein Formaat bij Madurodam ➔ Trein & Madurodam

Of je nu op zoek bent naar kunstzinnige lichtinstallaties, een romantische boottocht, bevroren sculpturen, dierenavonturen, historische treinen, winterse betovering of een miniatuur Nederland, deze activiteiten beloven een onvergetelijke reis door de betoverende facetten van Nederland. Waar je interesse ook naar uitgaat, Nederland heeft het allemaal!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest