NS actie naar Artis

T/m 31 mei 2024 koop je goedkope treinkaartjes + Tram retour Artis – Amsterdam Centraal + entreebewijs Moord in Artis bij de Spoordeelwinkel voor € 42,50 (2e klas) en € 49 (1e klas). De actietickets zijn geldig t/m 31 mei 2024.

Wilt u met de trein naar Artis? Het park is uitstekend bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer. Daarbij raden wij u aan om onze actiepagina te controleren op een combiticket entreebewijs + NS dagkaart, omdat deze regelmatig in de aanbieding is via onze website. Niet in de rij staan bij het het park? Dan raden wij aan om online alvast tickets te kopen voor dierenpark Artis via de onderstaande knop.

Dierentuin Artis met korting: trein & entree

Met korting naar dierentuin Artis? Bespaar met deze kortingsactie van de Spoordeelwinkel en bestel t/m 31 mei een treinkaartje + entree Artis dierenpark met korting voor € 42,50 (2e klas), € 49 (1e klas) en kinderen voor € 19,50 (4 t/m 11 jaar).

 • Prijs (2e klas): € 42,50
 • Prijs (1e klas): € 49
 • Prijs (kinderen 4 t/m 11 jaar): € 19,50
 • Verkoop: t/m 31 mei 2024
 • Reizen: t/m 31 mei 2024
 • Geldigheid: maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Artis microscopia met korting

Bezoek Artis Amsterdam per trein

Stadspark en dierentuin Artis Amsterdam is de oudste van Nederland en bestaat uit diverse  gebieden met verschillende thema’s. Denk aan het:

 • Aquarium
 • Planetarium
 • Vlinderpaviljoen
 • Insectuarium
 • Reptielenhuis
 • Savanne weiden

Laat je betoveren door de diverse diersoorten die harmonieus samenleven in het Apen- en Vogelhuis. Observeer hoe netgiraffen, Grévy-zebra’s en koedoes elkaar ontmoeten op de uitgestrekte Savanne. Dwaal door het historische stadspark, dat bezaaid is met monumenten en eeuwenoude bomen. Laat je omringen door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen en bewonder de weelderige schoonheid van de botanische tuin, voordat je een verfrissende pauze neemt in een van de vegetarische restaurants.

Dompel jezelf onder in de wereld van de Californische zeeleeuwen tijdens de informatieve sessies geleid door de ARTIS-dierverzorgers. Beklim het uitdagende rotspad en bewonder de jaguars van dichtbij. Verken de wonderen van het universum tijdens een reis door de ruimte in het Planetarium en sta oog in oog met de majestueuze leeuwen in het nieuwe leeuwenverblijf.

Trein Artis

Openbaar Vervoer naar Artis

Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis. Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Hiervandaan is het 10 minuten lopen naar de ingang.

Adres Artis

ARTIS-Micropia
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam

Openingstijden van Artis

Dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest