Treinkaartjes acties zijn voorbij

De treinkaartjes acties van verschillende aanbieders zijn weer voorbij, maar natuurlijk zullen we binnenkort weer een nieuwe dagkaart actie publiceren. Op het huidige moment is er wel een win actie lopende, waarbij Goedkoop-treinkaartje.nl 2 NS dagkaarten weggeeft! Deze kaarten kunnen van vrijdag t/m maandag vanaf 09:00 uur worden gebruikt en in het weekend de hele dag. Dit is natuurlijk een geweldige prijs om te winnen en daarom is de actie via Facebook ontzettend succesvol verlopen. De winnaar van de actie zal op 04-04-2014 bekend worden gemaakt via Facebook, waarna er contact zal worden opgenomen met de gelukkige winnaar en de NS dagkaarten zullen worden opgestuurd.

Win 2 NS dagkaarten

De NS dagkaart acties zijn populair, maar winnen is natuurlijk helemaal fantastisch!

Toekomst van dagkaart acties

In de nabije toekomst zullen de treinkaartjes verdwijnen, maar zullen de NS dagkaart acties nog volop verkrijgbaar zijn! Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de NS dit wilt inrichten, aangezien er verschillende mogelijkheden zijn. De poortjes kunnen aangepast worden voor e-tickets, zodat deze een barcode zouden kunnen scannen. Tevens is het mogelijk om de acties/e-tickets te laden op uw persoonlijke OV-chipkaart d.m.v. een code of dat er een wegwerp OV-chipkaart wordt opgestuurd naar uw postadres.

Het is nog niet helemaal duidelijk voor welke methode de NS kiest, maar wij vinden de methode om het als product te laden op de persoonlijke OV-chipkaart het meest innovatieve plan. Tenzij de OV-chipkaart natuurlijk dreigt te verdwijnen door nieuwe technologieën en dan is de optie voor het scannen van barcodes of een wegwerp OV-chipkaart wellicht het meest interessant.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!