fbpx

Treinkaartje kopen in oktober 2017

Wilt u een goedkoop treinkaartje kopen in oktober 2017? Dan vindt u op deze pagina een overzicht van aanbiedingen/kortingsacties. Tevens verwachten wij weer een aanbieding van Kruidvat in oktober (misschien november) en is het Dal Voordeelabonnement weer met korting verkrijgbaar! Binnenkort een stedentrip maken en wilt u goedkoop met de trein? Boek dan goedkope internationale treintickets via onze website en bekijk onze bespaartips of maak gebruik van een aanbieding of actie.

Logo van Goedkoop Treinkaartje

Treinkaartje kopen (oktober 2017)

Wilt u een treinkaartje kopen in oktober 2017? Hieronder vindt u de lopende acties van deze maand! Profiteer, bespaar en reis goedkoop met de trein.

Goedkope treinkaartjes (oktober 2017)

Meer informatie

Vanaf maandag 02 oktober 2017 bestelt u bij ActieVanDeDag een set van 2 treinkaartjes (enkele reis) voor € 20,50 (€ 10,25 per enkele reis). De treinkaartjes van ActieVanDeDag zijn 2 maanden vooruit te verzilveren met als uiterste reisdatum 31 december 2017. Met deze treinkaartjes van ActieVanDeDag kunt u nog het hele jaar goedkoop met de trein! Geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

NS Dalvoordeel actie

Reist u regelmatig met de trein en bent u niet gebonden aan de spitsuren? Dan is deze aanbieding van NS ideaal! Voor slechts € 29 ontvangt u het NS Dalvoordeel abonnement en reist u het hele jaar met 40% korting in de trein. Vaak heeft u het abonnement al binnen 2-3 ritten terugverdiend.

Dal Voordeel

Internationale Treintickets

Wilt u internationale treintickets boeken in oktober 2017? Tickets met vroegboekkorting zijn 3 – 4 maanden voor vertrek verkrijgbaar en voor reizen naar Duitsland al vanaf 6 maanden voor vertrek. Hieronder treft u enkele tips voor korting op treintickets van NS International.

  • Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald.
  • Vroeg boeken = voordelig reizen.
  • Reizen in de avonduren is vaak voordeliger.
  • Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen.
  • Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m zondag vaak duurder is.

Hotel + Trein

Liever een complete stedentrip boeken? Boek gecombineerde arrangementen inclusief hotelovernachting en treinreizen. U kunt natuurlijk ook losse treintickets en hotelovernachtingen boeken. Hiervoor hebben wij de juiste aanbieders gevonden. Reisadvies nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Trein en Hotel

Dezelfde reis tegen de laagste prijs!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl