fbpx

Treinkaartje (Enkele Reis) bij ActieVanDeDag

Trein Enkele Reis

Trein Enkele Reis

Komende maanden een enkele reis treinkaartje nodig? Tijdelijk bestelt u bij VakantieVeilingen een treinkaartje (enkele reis) voor € 12,50. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 juni 2019 (m.u.v. koningsdag). Ideaal als u wel al een heen/terugreis heeft geregeld, maar slechts één treinkaartje nodig hebt!

Treinkaartje Enkele reis

Reis voordelig met de trein met een treinkaartje enkele reis. De treinkaartjes bestelt u bij VakantieVeilingen , waarna u na betaling een unieke code ontvangt. De code kunt u in enkele stappen eenvoudig online verzilveren, waarna u een NS e-ticket toegestuurd krijgt voor het gewenste traject en de reisdatum. Met de unieke QR-code op het e-ticket is het mogelijk om in- en uit te checken bij OV Poortjes op treinstations. Daarnaast gebruikt de conducteur in de trein de code op het vervoersbewijs te controleren op geldigheid. Het is dan ook verplicht om in- en uit te checken bij gebruik van kortingskaartjes.

Treinkaartje Enkele Reis

Bij VakantieVeilingen bestelt u tijdelijk een treinkaartje enkele reis voor € 12,50 per stuk. Ideaal voor de reiziger die slechts een enkele reis nodig heeft! Geldig t/m 30 juni met uitzondering van Koningsdag.

  • Prijs: € 25 (€ 12,50 per stuk)
  • Verkoop: tijdelijk
  • Reizen: t/m 30 juni 2019
  • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag (m.u.v. Koningsdag 2019).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl