Trein naar Woonbeurs Eigen Huis

Trein naar Woonbeurs Eigen Huis

Wilt u per trein naar Woonbeurs Eigen Huis? Maak dan gebruik van goedkope treinkaartjes naar jaarbeurs Utrecht of profiteer van de combitickets verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel. Bij de Spoordeelwinkel bestelt u t/m 23 september 2018 voor € 25 een NS Dagretour Utrecht + Entreebewijs Woonbeurs Eigen Huis. De woonbeurs is uitstekend bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer, omdat station Utrecht Centraal op 2 minuten loopafstand ligt van jaarbeurs Utrecht. Daarbij is de trein ideaal, omdat u bespaart op parkeer/brandstofkosten en geen last heeft van file- of parkeerproblemen.

Uiteraard kunt u ook een lopende aanbieding combineren met losse entreetickets (€ 12,50). Kijk bijvoorbeeld even naar de NS dagkaarten van Hema of de aanbieding van ActievandeDag! Van plan om met een groep naar Woonbeurs Eigen Huis te gaan? Bekijk dan ook even de NS Groepsretour voor groepskorting in de trein.

Trein naar Woonbeurs Eigen Huis

Trein naar Woonbeurs Eigen Huis in 2018

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Voor zowel inspiratie of advies voor binnen- en buitenshuis verbouwingen is Woonbeurs Eigen Huis de aangewezen plek. Van architecten aan de tekentafel tot advies omtrent bouwvergunningen zijn verschillende bedrijven aanwezig om u van informatie te voorzien. Tevens kunt u hier inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken, tuin, verlichting of interieur.

Combitickets (September 2018)

  • Kosten: € 25
  • Verkoopperiode: t/m 23 september 2018
  • Reisperiode: 21, 22 of 23 september 2018

Deel deze pagina met vrienden, familie en collega’s!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!