Trein naar Museum Cromhouthuis

Museum Cromhouthuis

Er even een dagje tussenuit in januari of februari 2018? Bestel een NS Dagretour Utrecht + Museum Cromhouthuis voor € 22 bij de Spoordeelwinkel. De actie is te bestellen t/m 31 januari 2018 en is te gebruiken t/m 28 februari 2018. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van alle Nederlandse Vervoerders. De voucher Entree Cromhouthuis is enkel geldig voor 1 persoon op de reisdag.

De tickets bestelt u bij de Spoordeelwinkel. In het bestelproces kunt u een reisdag en bestelling selecteren, maar kunt u ook op een later tijdstip bepalen. Wanneer u direct een reisdag kiest ontvangt u een NS e-ticket en een voucher Museum Cromhouthuis die u uitgeprint dient mee te nemen op reis. Met korting museum Cromhouthuis te Amsterdam? Bestel deze goedkope NS dagretour en beleef een cultureel dagje uit!

Museum Cromhouthuis

Wat is Museum Cromhouthuis?

Museum Cromhouthuis is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam in een Gouden Eeuws grachtenpand. Het museum beschikt over o.a. portretten, meubels, zilver, schelpen en andere curiosa. Tijdelijk treft u in het museum de tentoonstelling GOUD en kunt u dineren in Gouden Eeuwse stijl in de tuinkamers van het huis van familie Cromhout.

Trein naar Museum Cromhouthuis

Tickets gekocht en goedkoop met de trein naar Museum Cromhouthuis? U stapt uit op station Amsterdam Centraal, waarna u per tramlijn 1,2 en 5 kunt uitstappen bij halte Spui. Het Cromhout Museum is vervolgens op loopafstand. U kunt vanaf Amsterdam Centraal ook 15 minuten door het centrum lopen naar deze fascinerende en beroemde locatie.

Korting naar Museum Cromhouthuis

Met korting naar Museum Cromhouthuis? Bestel dit treinuitje en profiteer van de kortingsactie in januari 2018.

  • Prijs: € 22
  • Verkoop: t/m 31 januari 2018
  • Reizen: t/m 28 februari 2018

Openingstijden Museum Cromhouthuis

Hieronder vindt u de afvaarten per dag.

  • Dinsdag t/m zaterdag: van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Zondag en feestdagen: van 11:00 t/m 17:00 uur

Adres van Museum Cromhouthuis

Cromhout Museum
Herengracht 366-368
1016 CH, Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!