fbpx

Trein naar Martinitoren

T/m 07 januari 2018 ontvangt u het 2e entreekaartje gratis voor de Martinitoren in Groningen. Op vertoon van de uitgeprinte voucher die u hier kunt downloaden ontvangt u het 2e entreekaartje gratis + een beschreven stadswandeling (t.w.v. € 4,50), waarmee u een wandeling door Groningen kunt maken en geen bezienswaardigheid mist. De actie is geldig en in te leveren t/m 07 januari 2018 bij het VVV kantoor op de Grote Markt te Groningen.

De voucher Martinitoren is enkel geldig in combinatie met een geldig vervoersbewijs voor de trein. Verder is de actie niet te combineren met andere kortingen/acties en mag u deze met maximaal 1 persoon gebruiken tijdens de actieperiode.

Trein naar Martinitoren

De Martinitoren is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. U reist per trein naar station Groningen Centraal, waarna de Grote Markt en Martinitoren op loopafstand van het station zijn.

Deze actie is geldig en in te leveren t/m 07 januari 2018 en is onderdeel van de NS Treinpakkers.

Hoe werkt deze aanbieding?

  1. Download de voucher Martinitoren
  2. Reis met een geldig vervoersbewijs naar Groningen.
  3. Op vertoon van de voucher Martinitoren en een geldig vervoersbewijs voor de trein ontvangt u het 2e entreekaartje gratis bij het VVV kantoor op de Grote Markt in Groningen.

Waar kan ik de voucher Martinitoren downloaden?

U kunt de voucher Martinitoren downloaden via deze link.

Adres Martinitoren Groningen

Martinikerkhof 1
9712 JG Groningen

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl