Trein naar Huishoudbeurs

Wilt u met de trein naar de Huishoudbeurs in 2018? De Huishoudbeurs wordt dit jaar weer in de Amsterdam Rai georganiseerd in de periode van zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari 2018. Dit evenement is al jaren een bekend fenomeen, razend populair en staat bekend als het gezelligste vriendinnenfeest van Nederland. Op de beurs geniet u van oriëntale hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows. Tevens worden er workshops gegeven en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends.

Bestel een entreekaartje in combinatie met een treinreis en reis met korting! Tevens kunt u een los entreekaartje kopen. Meer hierover vindt u meer onderaan de pagina. Bespaar op de kosten en schaf deze combideal direct aan, zodat uw dag alvast compleet is. Een NS Dagretour + Entree Huishoudbeurs 2018 voor slechts € 30. Neem de tickets uitgeprint mee op reis en ontdek het leukste vrouwen evenement van Nederland!

Trein Huishoudbeurs

Trein + Entree Huishoudbeurs

T/m 25 februari 2018 is het mogelijk om een goedkoop treinkaartje + entreebewijs huishoudbeurs 2018 te bestellen via de Spoordeelwinkel voor € 30. Dit doet u via de onderstaande link.

  • Kosten: € 30
  • Verkoopperiode: t/m 25 februari 2018
  • Reisperiode: 17 t/m 25 februari 2018

Handig om te weten

  • Beide tickets worden per e-mail toegestuurd en dienen uitgeprint te worden meegenomen
  • Plan uw reis vooraf en voorkom verassingen

Openbaar Vervoer naar de Huishoudbeurs te Amsterdam

Met het Openbaar Vervoer naar de Huishoudbeurs in de Amsterdam Rai? Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis per trein naar station Amsterdam Rai, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van de Rai.

Losse entree kaartjes Huishoudbeurs 2018

Heeft u het vervoer al geregeld of is het Openbaar Vervoer naar de Huishoudbeurs goedkoper zonder de combideal? Bestel dan een los entreeticket voor de Huishoudbeurs in de voorverkoop voor slechts € 15,95 via de onderstaande link. De Huishoudbeurs is reeds van start gegaan en daarom zijn er geen voorverkooptickets meer verkrijgbaar en is de prijs verhoogd naar € 17,50.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close