Trein naar Huishoudbeurs

Wilt u met de trein naar de Huishoudbeurs in 2019? De Huishoudbeurs wordt dit jaar weer in de Amsterdam Rai georganiseerd in de periode van zaterdag 20 februari t/m 24 februari 2019. Dit evenement is al jaren een bekend fenomeen, razend populair en staat bekend als het gezelligste vriendinnenfeest van Nederland. Op de beurs geniet u van oriëntale hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows. Tevens worden er workshops gegeven en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends.

Bestel een entreekaartje in combinatie met een treinreis en reis met korting! Tevens kunt u een los entreekaartje kopen. Meer hierover vindt u meer onderaan de pagina. Bespaar op de kosten en schaf deze combideal direct aan, zodat uw dag alvast compleet is. Een NS Dagretour + Entree Huishoudbeurs 2019 voor slechts € 34,95. Neem de tickets uitgeprint mee op reis en ontdek het leukste vrouwen evenement van Nederland!

Huishoudbeurs

Trein + Entree Huishoudbeurs

T/m 24 februari 2019 is het mogelijk om een goedkoop treinkaartje + entreebewijs huishoudbeurs 2019 te bestellen voor € 34,95. Voor € 19 een NS Dagretour (2e klas) en voor € 15,95 een entreeticket. Met uw entreeticket Huishoudbeurs ook toegang tot de 9 maandenbeurs? Dit is mogelijk van 20 t/m 24 februari 2019!

  • Prijs (entree): € 15,95
  • Prijs (trein 2e klas): € 19
  • Prijs (trein 1e klas): € 23
  • Verkoopperiode: t/m 24 februari 2019
  • Reisperiode: 16 t/m 24 februari 20198

Handig om te weten

  • Beide tickets worden per e-mail toegestuurd en dienen uitgeprint te worden meegenomen
  • Plan uw reis vooraf en voorkom verassingen

Trein Huishoudbeurs

Openbaar Vervoer naar de Huishoudbeurs te Amsterdam

Met het Openbaar Vervoer naar de Huishoudbeurs in de Amsterdam Rai? Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis per trein naar station Amsterdam Rai, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van de Rai.

Losse entree kaartjes Huishoudbeurs 2019

Heeft u het vervoer al geregeld of is het Openbaar Vervoer naar de Huishoudbeurs goedkoper zonder de combideal? Bestel dan een los entreeticket voor de Huishoudbeurs in de voorverkoop voor slechts € 15,95 via de onderstaande link. Bestel uw tickets direct, want de prijzen zullen binnenkort worden verhoogd naar € 17,95.

Deel deze pagina!

Close