Trein naar Decibel festival 2019

Van 16 tot 19 augustus 2019 wordt Decibel Outdoor Festival weer georganiseerd. Het festival wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Hilvarenbeek te Beekse Bergen. Reis eenvoudig met de trein naar Decibel Outdoor en maakt gebruik van de pendelbussen vanaf station Tilburg CS. Zo heb je geen last van file- of parkeerproblemen en parkeerkosten. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een BOB en kom je uitgerust aan op het festival.

Wij raden aan om vooraf pendelbustickets te bestellen, zodat u verzekert bent van een zitplaats en geen meerprijs hoeft te betalen. Tickets voor pendelbussen naar Decibel Festival zijn online voor € 5,50 (retour) verkrijgbaar, waarna u deze uitgeprint dient mee te nemen op reis. Controleer vooraf goed de vertrektijden van de laatste pendelbussen en treinen om verzekerd te zijn van een ontspannen terugreis.

Met de trein naar Decibel is gemakkelijk, snel en comfortabel!

Openbaar Vervoer naar Decibel Festival

Elk jaar reizen duizenden festivalgangers per trein naar Decibel Festival. U reist per trein naar station Tilburg Centraal Station waar de pendelbussen al voor u klaarstaan. Goedkoop met de trein? Kijk dan of er een aanbieding verkrijgbaar is! Overzicht van aanbiedingen vindt u via: Alle Treinkaart acties.

Adres Decibel Outdoor Festival

Beekse Bergen 31 5081 NJ Hilvarenbeek

{mymaplocation id=409,236,234,232 width=100% height=400px zoom=11 type=bing}

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!