Trein naar de Vakantiebeurs

Wilt u met de trein naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Dat is heel eenvoudig, want de beurshallen liggen vlak naast het station. Duizenden bezoekers van dit evenement maken daarom ook gebruik van het Openbaar Vervoer. Benieuwd hoe u met de trein naar de Vakantiebeurs kan? Lees het onderstaande goed door, zodat u precies weet van welke vervoersmiddelen u gebruik moet maken.

Tevens is er t/m 14 januari 2018 een entreebewijs + treinticket actie verkrijgbaar voor € 28 bij de Spoordeelwinkel. De goedkope treinkaartjes zijn geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Reizen kan van 10 t/m 14 januari 2018.

  • Kosten (2e klas): € 28
  • Kosten (1e klas): € 36
  • Verkoopperiode: t/m 14 januari 2018
  • Reisperiode: 10 januari t/m 14 januari 2018

Trein naar Vakantiebeurs

Uw droomvakantie begint op de vakantiebeurs. Geniet, ontdek en beleef!

Openbaar Vervoer naar de Vakantiebeurs

Wij raden u aan om met het Openbaar Vervoer naar de Vakantiebeurs te gaan, zodat u zich lekker kunt laten gaan en kunt genieten van alle lekkernijen. Daarbij bespaart u op reiskosten en file- en parkeerstress. Een zorgeloze dag begint en eindigt in de trein en daarom raden wij dit ten zeerste aan. U hoeft hiervoor enkel met de trein naar Utrecht Centraal te reizen, waarna u op 5 minuten loopafstand van de jaarbeurs in Utrecht bent.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close