Trein België: korting bij NS International

Binnenkort met de internationale trein naar België? Wanneer je per trein op vakantie of stedentrip gaat wil je natuurlijk niet teveel betalen. Gelukkig is het mogelijk om bij NS International met korting per trein naar België te reizen. Ter inspiratie hebben we alvast 8 leuke Belgische bestemmingen voor jou op een rijtje gezet die maximaal met één overstap bereikbaar zijn.

Korting op de trein naar Duitsland bij NS International

Ontdek en bezoek de leukste bestemmingen van België per trein. Profiteer van korting door zo vroeg mogelijk te boeken. Kaartjes zijn tot 3 dagen voor vertrek tegen de laagste prijs verkrijgbaar bij NS International en Deutsche Bahn. Meer weten over korting bij NS International? Klik hier.

Treinkaartjes Brussel vanaf 25 euro

Citytrip Brussel Per Trein

De bruisende hoofdstad van België heeft veel te bieden, van historische bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en het Atomium tot wereldberoemde musea zoals het Magritte Museum. Verken de levendige wijken, proef heerlijke Belgische chocolade en geniet van de kosmopolitische sfeer.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Brussel

Treinkaartjes Brugge vanaf 31 euro

Citytrip Brugge per trein

Deze middeleeuwse stad staat bekend om zijn charmante grachten, prachtige architectuur en heerlijke Belgische frietjes. Maak een boottocht door de grachten, bezoek het beroemde Belfort en proef de lokale lekkernijen, zoals de beroemde Brugse chocolade.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Brugge

Treinkaartjes Gent vanaf 31 euro

Trein Gent Bezoeken

Deze historische stad biedt een mix van middeleeuwse en moderne cultuur. Verken de indrukwekkende Sint-Baafskathedraal, wandel langs de schilderachtige grachten en ontdek het bruisende nachtleven van de stad.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Gent

Treinkaartjes Antwerpen vanaf 20 euro

Citytrip Antwerpen Per Trein

Deze stad staat bekend als een mode- en designhoofdstad, maar heeft ook een rijke geschiedenis. Bezoek het prachtige Centraal Station, bewonder de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en verken de levendige wijk Het Zuid.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Antwerpen

Treinkaartjes Luik vanaf 31 euro

Citytrip Luik Trein Liege

Gelegen aan de oevers van de rivier de Maas, biedt Luik een mix van historische en moderne bezienswaardigheden. Bezoek het indrukwekkende Prinsbisschoppelijk Paleis, ontdek de levendige wijk Le Carré en geniet van de lokale specialiteit, de Luikse wafel.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Luik

Treinkaartjes Mechelen vanaf 25 euro

Citytrip Mechelen Trein

Deze charmante stad ligt tussen Brussel en Antwerpen en biedt een rijk historisch erfgoed. Verken de imposante Sint-Romboutskathedraal, wandel door de sfeervolle Grote Markt en ontdek de historische brouwerij Het Anker.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Mechelen

Treinkaartjes Leuven vanaf 25 euro

Leuven

Als thuisbasis van de oudste katholieke universiteit van België heeft Leuven een levendige studentensfeer. Bezoek de prachtige gotische stadhuis, ontdek de beroemde bibliotheek van de universiteit en proef de lokale bieren in een van de vele gezellige cafés.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Leuven

Treinkaartjes Oostende vanaf 31 euro

Trein Oostende

Deze kuststad biedt prachtige stranden, een levendige boulevard en een bruisend cultureel leven. Bezoek het Fort Napoleon, maak een wandeling over de pier en geniet van verse visgerechten in een van de vele visrestaurants.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Oostende

Ontvang acties

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Hannover, de vaak over het hoofd geziene hoofdstad van Nedersaksen, is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Deze stad biedt een unieke mix van rijke geschiedenis, uitgestrekte parken en tuinen, een bruisend cultureel leven en een verrassend moderne...

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Pin It on Pinterest