Trein België: korting bij NS International

Binnenkort met de internationale trein naar België? Wanneer je per trein op vakantie of stedentrip gaat wil je natuurlijk niet teveel betalen. Gelukkig is het mogelijk om bij NS International met korting per trein naar België te reizen. Ter inspiratie hebben we alvast 8 leuke Belgische bestemmingen voor jou op een rijtje gezet die maximaal met één overstap bereikbaar zijn.

Korting op de trein naar Duitsland bij NS International

Ontdek en bezoek de leukste bestemmingen van België per trein. Profiteer van korting door zo vroeg mogelijk te boeken. Kaartjes zijn tot 3 dagen voor vertrek tegen de laagste prijs verkrijgbaar bij NS International en Deutsche Bahn. Meer weten over korting bij NS International? Klik hier.

Treinkaartjes Brussel vanaf 25 euro

Citytrip Brussel Per Trein

De bruisende hoofdstad van België heeft veel te bieden, van historische bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en het Atomium tot wereldberoemde musea zoals het Magritte Museum. Verken de levendige wijken, proef heerlijke Belgische chocolade en geniet van de kosmopolitische sfeer.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Brussel

Treinkaartjes Brugge vanaf 31 euro

Citytrip Brugge per trein

Deze middeleeuwse stad staat bekend om zijn charmante grachten, prachtige architectuur en heerlijke Belgische frietjes. Maak een boottocht door de grachten, bezoek het beroemde Belfort en proef de lokale lekkernijen, zoals de beroemde Brugse chocolade.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Brugge

Treinkaartjes Gent vanaf 31 euro

Trein Gent Bezoeken

Deze historische stad biedt een mix van middeleeuwse en moderne cultuur. Verken de indrukwekkende Sint-Baafskathedraal, wandel langs de schilderachtige grachten en ontdek het bruisende nachtleven van de stad.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Gent

Treinkaartjes Antwerpen vanaf 20 euro

Citytrip Antwerpen Per Trein

Deze stad staat bekend als een mode- en designhoofdstad, maar heeft ook een rijke geschiedenis. Bezoek het prachtige Centraal Station, bewonder de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en verken de levendige wijk Het Zuid.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Antwerpen

Treinkaartjes Luik vanaf 31 euro

Citytrip Luik Trein Liege

Gelegen aan de oevers van de rivier de Maas, biedt Luik een mix van historische en moderne bezienswaardigheden. Bezoek het indrukwekkende Prinsbisschoppelijk Paleis, ontdek de levendige wijk Le Carré en geniet van de lokale specialiteit, de Luikse wafel.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Luik

Treinkaartjes Mechelen vanaf 25 euro

Citytrip Mechelen Trein

Deze charmante stad ligt tussen Brussel en Antwerpen en biedt een rijk historisch erfgoed. Verken de imposante Sint-Romboutskathedraal, wandel door de sfeervolle Grote Markt en ontdek de historische brouwerij Het Anker.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Mechelen

Treinkaartjes Leuven vanaf 25 euro

Leuven

Als thuisbasis van de oudste katholieke universiteit van België heeft Leuven een levendige studentensfeer. Bezoek de prachtige gotische stadhuis, ontdek de beroemde bibliotheek van de universiteit en proef de lokale bieren in een van de vele gezellige cafés.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Leuven

Treinkaartjes Oostende vanaf 31 euro

Trein Oostende

Deze kuststad biedt prachtige stranden, een levendige boulevard en een bruisend cultureel leven. Bezoek het Fort Napoleon, maak een wandeling over de pier en geniet van verse visgerechten in een van de vele visrestaurants.

Lees meer: treinkaartjes voor trein naar Oostende

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Nieuwe directe trein naar München in 2025

Nieuwe directe trein naar München in 2025

NS en Deutsche Bahn (DB) hebben aangekondigd dat ze vanaf 2025 een dagelijkse rechtstreekse ICE-treindienst willen introduceren van Amsterdam naar München. De twee spoorwegmaatschappijen zien een groeiende vraag naar reizen naar de derde grootste stad van Duitsland in...

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Het zomerseizoen markeert het einde van een tijdperk voor treinreizigers vanuit Nederland naar Zwitserland, met de aankondiging dat de dagelijkse treindienst van Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Basel niet langer zal worden voortgezet. De Duitse spoorwegen hebben...

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië, gelegen in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en charmante dorpjes. Van middeleeuwse kathedralen tot adembenemende kustplaatsen, hier zijn enkele bestemmingen die je niet mag missen tijdens een bezoek...

Pin It on Pinterest