TheTrainLine: Goedkope treinkaartjes naar Parijs

Trein Parijs

Altijd al een keer de stad van liefde en licht willen bezoeken? Reis dan met de Thalys naar Parijs! Koop goedkope treinkaartjes naar Parijs al vanaf 35 euro bij TheTrainLine. Retour reis je al voor 70 euro, waarmee zowel de heen- en terugreis al zijn geregeld. Vervolgens hoef je alleen nog maar een hotel te boeken via Booking.com met prijzen vanaf 60 euro per kamer per nacht.

Ook met de trein naar Parijs? Wacht niet langer en boek nu alvast een reis voor over 3 tot 4 maanden! Goedkope treinkaartjes naar Parijs koop je namelijk met vroegboekkorting enkele maanden voor vertrek. Voordelig boeken? Dan kijk je online, want dan betaal je geen boekingskosten.

Goedkope treinkaartjes naar Parijs

Reis snel en voordelig met treinen van Thalys. De trein vertrekt vanaf Amsterdam CS en rijdt via Schiphol en Rotterdam door naar België. In Belgie stopt de internationale trein op station Antwerpen en Brussel, waarna hij met 300 kilometer per uur doorreist naar Paris Gare du Nord. Met een reistijd van 3.18 uur ben je op de gewenste bestemming. Onderweg geniet van je van heerlijke stoelen, beenruimte en een bistrorijtuig.

Route Thalys Parijs
Route Thalys Parijs

Het kopen van goedkope treinkaartjes naar Parijs kan eenvoudig online. In enkele stappen heb je een overzicht van de mogelijke treinen, tijden, routes en tarieven. Betaal met iDeal, MasterCard of Creditcard, waarna je tickets digitaal ontvangt. Het is vervolgens mogelijk om de kaartjes mobiel te downloaden of uitgeprint mee te nemen op reis.

Reisinformatie trein Parijs

Prijzen van treinkaartjes naar Parijs

Er zijn verschillende tarieven verkrijgbaar. Zo zijn tickets met drie verschillende tarieven verkrijgbaar, namelijk Non-Flex, Flex en Premium. Kaartjes met Non-Flex tarief zijn na aankoop niet meer te wijzigen of annuleren. Kaartjes met Mid-Flex zijn dit wel, maar beperkt. Heb je een Thalys ticket met Premium tarief gekocht? Dan kan je deze kosteloos omboeken of wijzigen.

Prijs Thalys Parijs

Veelgestelde Vragen

Wat kost een treinkaartje naar Parijs?

Treinkaartjes naar Parijs koop je met vroegboekkorting tegen een tarief van 35 euro. Retour vanaf 70 euro.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Parijs?

Met een reistijd van 3.18 uur reis je van Amsterdam naar Parijs. Voor de terugreis geldt dezelfde reistijd.

Met welke trein reis je naar Parijs?

Je reist met de Thalys naar Parijs. Er is geen andere trein die dit traject verzorgd.

Hoeveel treinen vertrekken er naar Parijs?

Dagelijks vertrekken er 10 treinen van Thalys naar parijs. Ook is het mogelijk om per IC Brussel naar Brussel-Zuid (Midi) te reizen, waarna je met een overstap op de IZY naar Parijs reist.

Wat zijn de opstapstations?

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein naar Parijs vanaf station Amsterdam CS, Luchthaven Schiphol en Rotterdam CS.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!