Stedentrip naar populaire bestemming boeken

Wilt u er binnenkort weer even tussenuit? Dan is een stedentrip met de trein ideaal! Alleen al de treinreis is voor veel mensen ontspannend, waarna u nog heerlijk kunt genieten van uw stedentrip. Het comfort, de snelheid en het gemak van een treinreis is met geen ander vervoersmiddel te vergelijken. Zo reist u al met de trein naar Parijs binnen 3 uur, waarbij u niet 2 uur van te voren hoeft in te checken. Daarbij bent u direct in het hart van het centrum, waardoor u direct iets kunt ondernemen!

Onlangs was het zelfs mogelijk om met korting naar Parijs te reizen, maar hiervoor was slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wel raden wij u aan om minimaal 3 maanden van te voren te boeken, zodat u van vroegboekkorting geniet en op deze manier van maximale korting profiteert!

Korting Parijs

Boek een treinticket naar één van de mooiste steden!

De zomervakantie komt er weer aan!

De lente is weer aangebroken en daarbij is het weer bijna zomer! Wanneer u wilt genieten van vroegboekkorting moet u er snel bij zijn, want de eerste plaatsen worden alweer vergeven. Sowieso is er voor bepaalde treinreizen als de Zon-Thalys slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Wanneer u van de zomer met de trein naar Zuid-Frankrijk wilt doet u er verstandig aan om de treintickets zo snel mogelijk te bestellen.

Natuurlijk zullen er ook weer een aantal zomer acties worden gepubliceerd binnenkort en deze zullen we zo snel mogelijk via onze media kanalen verspreiden. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden? Zorg er dan voor dat u ons heeft geliked op Facebook, ons volgt op Twitter en u ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!