NS Wintertoer

NS Wintertoer

T/m 06 januari bestelt u de 2-persoons NS Wintertoer voor € 29 (2e klas) en betaalt u slechts €14,50 per persoon. Met de NS Wintertoer reist u samen voor € 14,50 retour op één dag binnen de reisperiode t/m 31 januari 2019. Houdt er rekening mee dat de NS Wintertoer enkel geldig is van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. Reist u in het weekend? Bekijk dan het overzicht van goedkope treinkaartjes en bespaar met een andere aanbieding. Er even tussenuit, een dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met de NS Wintertoer reist u met korting in de trein en bespaart samen op de reiskosten.

In het bestelproces kunt u direct reisdatum vastleggen, maar u kunt deze ook op een later tijdstip vastleggen. Wanneer u de reisdatum bij het bestelproces vastlegt ontvangt u de e-tickets direct per mail. Als u de reisdatum later wilt opgeven ontvangt u een unieke code, die u kunt verzilveren via deze link. De NS e-tickets dient u uitgeprint mee te nemen op reis of te laden op de Reisplanner Xtra app.

NS Wintertoer

Deel deze actie met vrienden, familie en collega’s via Sociale Media.

NS Wintertoer (December 2019)

Bestel de NS Wintertoer in december 2019 en reis deze winter samen goedkoop met de trein! Deze aanbieding is onderdeel van de NS Treinpakkers.

  • Prijs (2e klas): € 29 (€ 14,50 per persoon)
  • Verkoop: t/m 06 januari 2019
  • Reizen: t/m 31 januari 2019
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!