NS Treinkaartjes

Er zijn verschillende NS treinkaartjes die u allemaal kunt gebruiken als geldig vervoerbewijs, maar hoe weet u wat het juiste reisproduct  voor uw situatie is? Daarom hebben wij hieronder nogmaals de verschillende NS treinkaartjes onder elkaar gezet, zodat u een kort overzicht heeft van de mogelijkheden en uiteraard op onze website terecht kunt voor uitgebreidere informatie. Heeft u advies nodig? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Laagste prijs voor dezelfde reis

NS treinkaartjes/reisproducten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende NS treinkaartjes en reisproducten. Uiteraard raden wij aan om eerst even te kijken of er goedkope dagkaarten verkrijgbaar zijn op onze actiepagina.

NS dagkaart

Met een NS dagkaart is het mogelijk om een hele dag onbeperkt door Nederland te reizen ongeacht de bestemming. Een NS dagkaart kost op dit moment € 52,60 en is online verkrijgbaar of bij OV loketten/automaten op stations. Wij raden echter aan om onze actiepagina te bekijken, aangezien NS dagkaarten en NS Dagretours vaak in de aanbieding zijn en u tot wel 75% kunt besparen op dit reisproduct.

Eenmalige OV Chipkaart

Een eenmalige OV Chipkaart wordt verstrekt, wanneer u een kaartje op een treinstation of via een trein actie koopt. De eenmalige OV chipkaart kunt u op één dag gebruiken en dient daarna te worden weggegooid, aangezien deze na gebruik niet meer geldig is. De eenmalige OV Chipkaart wordt ook wel de wegwerp OV chipkaart genoemd.

Persoonlijke OV Chipkaart

Een persoonlijke OV Chipkaart is tegenwoordig het meest gebruikte reisproduct van de NS en is handig voor vaste reizigers. Hiermee is het opstaptarief lager en kunt u de pas zelfs koppelen aan uw rekeningnummer, waardoor u hem niet zelf hoeft op te laden. Daarbij heeft u inzicht in de gemaakte reizen, aangezien u online kunt inloggen.

Anonieme OV Chipkaart

Voor de anonieme OV Chipkaart hoeft u geen gegevens achter te laten, maar heeft u geen inzicht in de gemaakte reizen. Daarbij is het opstaptarief bij deze kaart hoger, omdat men niet weet bij wie ze geld kunnen terugvragen bij  wanbetaling.

NS Groepsretour

De NS Groepsretour is al jaren het reisproduct voor groepsreizen. Met dit reisproduct kunt u vanaf 4 personen voor € 55,- een retourticket boeken. Hierbij bent u verplicht om allemaal hetzelfde opstap- en eindstation te hebben. Elke persoon (t/m 10 personen) extra betaalt slechts € 2,50. Hierdoor wordt de NS Groepsretour nog voordeliger, wanneer u met grotere groepen samen reist.

NS Samenreiskorting

Met NS Samenreiskorting reist u met 40% korting met een abonnementhouder mee. Abonnementhouders mogen vaak 3 medepassagiers meenemen met 40% korting, waarmee u aanzienlijk bespaart op de reiskosten.

Kinderen gratis in de trein

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis in de trein. Heeft u kinderen van 4 t/m 11 jaar oud? Bestel dan het Kids Vrij abonnement, waarmee kinderen gratis in de trein mogen reizen. Dit abonnement krijgt u vaak gratis bij andere NS abonnementen, dus bespaar zelf op uw reiskosten en neem een kind gratis mee in de trein!

Railrunner voor kinderen

De NS Railrunner is al jaren het reisproduct voor kinderen van 4 t/m jaar en is verkrijgbaar voor € 2,50. Kinderen mogen hiermee een hele dag lang onbeperkt in de trein ongeacht de bestemming. Reist u vaak samen met uw kind? Dan is het Kids Vrij abonnement wellicht een goed reisproduct voor uw situatie!

NS Abonnementen

Bij de NS abonnementen is er altijd wel een reisproduct dat voor uw situatie van toepassing is. Zo is bijvoorbeeld het Dal Voordeel abonnement elk jaar 2 keer in de aanbieding voor € 29, waarmee u het hele jaar geniet van 40% korting. Dit abonnement heeft u er vaak al binnen 2/3 treinritten uit!

NS E-ticket

Een NS E-ticket ontvangt u na aankoop van een vervoersbewijs online. Dit kan via een treinkaartjes actie zijn, maar ook gewoon doordat u een los ticket heeft besteld via de website van NS. Het NS E-ticket dient u uitgeprint mee te nemen op reis, zodat de code kan worden gescand door de conducteur.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!