NS Superdaltickets

Komende lente goedkoop met de trein reizen? Profiteer dan van de NS Superdaldagkaarten! U bestelt voor slechts € 13 een 2e klas NS Superdal dagkaart, waarmee u de hele week vanaf 11:00 uur een hele dag onbeperkt met de trein kunt reizen. De actietickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia in de periode t/m 31 mei 2018.

Trein Kortingsacties

Net de NS Superdaltickets kunt u een dagje shoppen, naar het strand of familie. U ontvangt na bestelling een NS e-ticket die u op één dag samen kunt gebruiken. Zo kunt u voordelig met een vriend/vriendin op stap en profiteren van korting op uw treinreis. Houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal Superdal dagkaarten beschikbaar zijn (OP=OP).

Bereken Goedkoopste Treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

NS Superdaltickets in April 2018

Profiteren van deze treinkaartjes actie? Bestel de NS Superdaltickets in april 2018 dan online en reis voordelig met de trein! Bekijk hieronder een samenvatting van de voorwaarden. De volledige lijst vindt u op de betaalpagina.

  • Kosten: € 26 (13 per persoon)
  • Verkoopperiode: t/m 13 mei 2018
  • Reisperiode: t/m 31 mei 2018
  • NS Superdaldagkaart is één dag onbeperkt geldig vanaf 11:00 uur in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Niet geldig in het weekend.

Deel deze pagina met vrienden/collega’s/familie.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!