NS Meereisretour in december 2019

In december 2019 koop je een NS Meereisretour met 78% korting bij NS voor €8,95 (t.w.v. €39,95). Met deze goedkope treinkaartjes reis je samen met iemand mee. Deze persoon dient in het bezit te zijn van een geldig vervoersbewijs, waarbij je meereist in dezelfde reisklasse en op hetzelfde traject. Kortingskaartjes als die van ActieVanDeDag, Vakantieveilingen, SocialDeal en Albert Heijn zijn uitzonderingen op de regel. Hier is het meereiskaartje helaas niet mee te combineren.

NS Meereisretour in december

Handig voor de feestdagen, maar natuurlijk ook om alvast kerstinkopen te doen. Met de Meereisretour reis je samen voordelig met de trein. Te combineren met reguliere treinkaartjes, abonnementen, studenten OV en OV Chipkaarten. Als onderdeel van de Treinpakkers is deze treinkaartjes actie verkrijgbaar en geldig tot 05 januari 2020.

Heb je een reismaatje gevonden? Dan kan je tickets kopen via NS.nl. Vervolgens kies je een reisdag en kan je meereizen op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse. Bedenk wel dat je met dit actiekaartje enkel op maandag t/m vrijdag mag reizen vanaf 09:09 uur. Op weekend- of feestdagen (inclusief 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag) is het meereiskaartje de hele dag geldig.

Internationale treinen en meereisretour

Reis je in een trein van ICE International of IC Direct op een binnenlands gedeelte? Dan heb je een toeslagkaartje nodig die je bij een kaartautomaat of online kan kopen. In treinen van Thalys en Eurostar is dit reisproduct helaas niet geldig.

Groepskorting? Dat kan!

De NS Meereisretour is handig voor twee samen reizende personen, maar er is ook een kortingskaartje voor groepen vanaf 4 tot 7 personen. Met een NS Groepsticket reis je namelijk gesamenlijk in de daluren of het weekend tegen een voordelig tarief. Deze NS Groepstickets worden besteld per enkele reis en beginnen bij €8 per persoon. Hoe groter de groep des te meer korting, waardoor je bij groepen van 7 personen slechts €5,21 betaalt per persoon per enkele reis.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

We kunnen allemaal niet wachten om er weer op uit te trekken. Daarom hebben we tal van leuke uitjes, stedentrips en vakantiebestemmingen opgenomen in onze treinreis blog. Ook NS kan niet wachten om reizigers weer te verwelkomen in de trein en heeft in de aanloop naar...

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze...

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook...