NS Flex Weekend Vrij met 25% korting

Ontdek het voorjaar met Flex Weekend Vrij en profiteer van 25% korting! Reis met het NS Flex Weekend Vrij abonnement gratis en onbeperkt met de trein in weekenden en op feestdagen. Dit al voor slechts € 26,21 per maand gedurende de eerste 2 maanden (daarna € 34,95 per maand). Deze aanbieding is geldig van 25 maart tot en met 20 mei 2024.

Voordelen

  • Maandelijks opzegbaar: je zit nergens aan vast.
  • Inchecken zonder saldo op te laden: koppeling met bankrekening
  • 1 kaart voor al het Openbaar Vervoer.
Allerleukste Steden Nederland

Gratis reizen in weekenden en op feestdagen

Plan een leuk uitje voor de komende periode. Het is de ideale periode om het Weekend Vrij abonnement te activeren met weekenden in combinatie met feestdagen als Goede Vrijdag, 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag. En nu met 25% korting!

Voordelig reizen met het Flex Weekend Vrij abonnement

Flex Weekend Vrij is vaak voordeliger dan het kopen van losse retourtickets voor lange afstanden tijdens het weekend. Ook als je regelmatig korte afstanden reist in het weekend, is dit abonnement een slimme keuze.

Een dagretour is al snel 15 euro. Wanneer je 2 keer in één maand reist heb je het abonnement er al uit! Dus waar wacht je nog op?

Flexibel en maandelijks opzegbaar

In een tijd waarin we graag voordelig en flexibel reizen, biedt NS Flex de oplossing. Of je nu veel, weinig of helemaal niet reist, met NS Flex kies je het voordeel dat bij jouw reispatroon past. Bovendien kun je maandelijks je NS Flex abonnement wijzigen of opzeggen, dus je zit nergens aan vast.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest