NS Dagretour + Koffie bij Doppio Espresso

Een dagje shoppen in een stad naar keuze? T/m 28 februari bestelt u een goedkope NS dagretour voor € 19 bij de Spoordeelwinkel. Daarbij ontvangt u een gratis kop koffie/thee en een Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. De voucher kunt u bij een vestiging van Doppio Espresso inwisselen voor een koffie/thee en een Italiaanse lekkernij, waarna u het dagje shoppen kunt voortzetten. De NS dagretour is geldig t/m 31 maart 2019 en geldig vanaf 09:00 uur (in het weekend de hele dag). Voor deze NS dagretour geldt dat u de meest logische route dient te nemen voor het gekozen traject.

Het is niet verplicht om bij het bestelproces een reisdatum op te geven. U kunt dit ook in een later stadium doen, waarvoor u een unieke code ontvangt die u online kunt verzilveren. Nadat u een reisdatum heeft gekocht ontvangt u per e-mail een NS e-ticket die u als geldig vervoersbewijs dient mee te nemen op reis

Doppio dagretour

Ook geldig met kerst!

NS Dagretour + Doppio (December 2018)

Er even tussenuit en besparen op uw reiskosten? Met de treinkaartjes + koffie/thee en een Italiaanse lekkernij bij Doppio is uw uitstapje compleet! Bestel de aanbieding direct via onze website en ontdek Nederland!

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (1e klas): € 24
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2019
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2019
  • Trein Dagretour + Koffie/Thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio
  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close