Blokker Treinkaartjes

Blokker

De Blokker Treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar van maandag 11 december t/m 24 december 2018. Dit keer koopt u 2 goedkope treinkaartjes bij Blokker voor € 29 Voor de twee NS Dalvrij Dagkaarten betaalt u dan slechts € 14,50 per persoon. Waarmee u samen een dag lang goedkoop met de trein kunt reizen in de daluren met als uiterste reisdatum 21 januari 2019. In het weekend is een Dal Dagkaart zelfs de hele dag geldig. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur.
Ontvang acties!
Mocht u deze treinkaartjes aanbieding van Blokker willen bestellen raden wij aan niet langer te wachten. Blokker heeft de dagkaarten beperkt op voorraad en is vaak snel uitverkocht! Daarbij is het altijd handig om een Blokker dagkaart achter de hand te hebben voor een leuk dagje uit, shoppen of bezoek aan familie. Daarnaast is zijn de kortingskaartjes goed te combineren met kinderen. Met de Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee en reist u samen met korting in de trein!

Blokker treinkaartjes

Blokker Treinkaartjes in 2019

Ook in 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Blokker verkrijgbaar. Mogelijk in april en december, waarbij u in een winkel van Blokker of via de webshop een NS dagkaart kunt bemachtigen. De Blokker dagkaart zal worden verkocht als e-ticket, waarvoor u een unieke couponcode ontvangt. Deze couponcode kunt u eenvoudig online verzilveren via het bijgeleverde stappenplan in de bevestigingsmail. Na verzilvering of activatie van uw couponcode ontvangt u per e-mail een NS e-ticket. Het NS e-ticket kunt u downloaden en uitprinten of op uw mobiele telefoon laden. Op het e-ticket staat een unieke QR-code vermeld, wa