Blokker Treinkaartjes

Blokker

De Blokker Treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar van maandag 11 december t/m 24 december 2018. Dit keer koopt u 2 goedkope treinkaartjes bij Blokker voor € 29 Voor de twee NS Dalvrij Dagkaarten betaalt u dan slechts € 14,50 per persoon. Waarmee u samen een dag lang goedkoop met de trein kunt reizen in de daluren met als uiterste reisdatum 21 januari 2019. In het weekend is een Dal Dagkaart zelfs de hele dag geldig. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur.
Ontvang acties!
Mocht u deze treinkaartjes aanbieding van Blokker willen bestellen raden wij aan niet langer te wachten. Blokker heeft de dagkaarten beperkt op voorraad en is vaak snel uitverkocht! Daarbij is het altijd handig om een Blokker dagkaart achter de hand te hebben voor een leuk dagje uit, shoppen of bezoek aan familie. Daarnaast is zijn de kortingskaartjes goed te combineren met kinderen. Met de Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee en reist u samen met korting in de trein!

Blokker Treinkaartjes in 2019

Ook in 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Blokker verkrijgbaar. Mogelijk in april en december, waarbij u in een winkel van Blokker of via de webshop een NS dagkaart kunt bemachtigen. De Blokker dagkaart zal worden verkocht als e-ticket, waarvoor u een unieke couponcode ontvangt. Deze couponcode kunt u eenvoudig online verzilveren via het bijgeleverde stappenplan in de bevestigingsmail. Na verzilvering of activatie van uw couponcode ontvangt u per e-mail een NS e-ticket. Het NS e-ticket kunt u downloaden en uitprinten of op uw mobiele telefoon laden. Op het e-ticket staat een unieke QR-code vermeld, waarmee u kunt in- en uitchecken bij OV Poortjes. Daarbij geldt het als vervoersbewijs bij een controle van een conducteur. Houdt altijd rekening met de gestelde voorwaarden van de Blokker treinkaartjes aanbieding, want de conducteur zal ook de geldigheid controleren.

Blokker dagkaart actie?

Na aankoop van deze actie ontvangt u 2 Blokker dagkaarten voor € 14,50 per stuk. In totaal betaalt u dus € 29 per stuk. Houdt er rekening mee dat u gratis verzendkosten krijgt bij Blokker vanaf € 30 en er voorwaarden aan de Blokker dagkaart zijn verbonden. Deze voorwaarden vindt u in de onderstaande samenvatting terug.

 • Prijs: € 14,50
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: 11 december t/m zondag 21 januari 2018
 • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
 • Te koop bij: Blokker (online en winkel)
 • Geldigheid: Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag
 • Lees de algemene voorwaarden van de NS Blokker actie goed door voor u er één aanschaft

Goedkoop-treinkaartje.nl houdt u op de hoogte van de laatste acties! Like ons en schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij brengen de laatste NS Kortingacties naar u toe!

Blokker Treinkaartjes kopen

De Blokker trein aanbieding is verkrijgbaar in winkels en online. Wij raden aan om meer dan € 30 te bestellen, zodat u profiteert van gratis verzendkosten. Wanneer de couponcodes per e-mail worden verstuurd is dit natuurlijk niet noodzakelijk. Dit staat in de voorwaarden van de aanbieding vermeld. De persoonsgegevens die u opgeeft bij de bestelling zijn nog niet de definitieve persoonsgegevens voor uw vervoersbewijs. Deze geeft u pas in het activatieproces van de couponcode op.

Geldigheid Blokker kortingskaartjes

De Blokker kortingskaartjes zijn niet geldig in alle treinen. Zo zijn de kaartjes geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag geldig op binnenlandse trajecten van IC Direct treinen en treinen van ICE International. Niet geldig in treinen van Eurostar of Thalys.

Wanneer Blokker treinkaartjes?

De periode waarin Blokker treinkaartjes worden aangeboden wordt vooraf niet bekend gemaakt. Wel kunnen wij uit gegevens van voorgaande jaren opmaken in welke periode de aanbieding mogelijk wordt aangeboden. Zo waren er in voorgaande jaren Blokker treinkaartjes verkrijgbaar in april en december. Daarom verwachten wij ook voor komend jaar weer voordelige dagkaarten in april en december 2019. In voorgaande jaren bleken Blokker treinkaartjes verkrijgbaar in april en december. Daarom verwachten wij ook dit jaar

Hieruit blijkt dat er 3 periodes zijn waarin u goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn kunt verwachten, namelijk: januari, maart – april en juli – augustus – september.

Klantenservice Blokker

Heeft u een vraag, opmerking of klacht m.b.t. de Blokker treinkaartjes of dagkaart actie? Neem dan contact op met de klantenservice van Blokker via de onderstaande contactgegevens.

 • Telefoon: 088 9494800
 • Whatsapp: 06 12823538
 • E-mail: klantenservice@blokker.nl

Openingstijden Klantenservice

 • Maandag: 09:00 – 20:00 uur
 • Dinsdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Woensdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Donderdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
 • Zondag: gesloten

Treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...