Blokker Treinkaartjes

Blokker

We zullen nog even moeten wachten, maar dan kan het weer! Goedkoop met de trein een dagje weg, wandelen of shoppen. Wij zullen er dan natuurlijk als eerste bij zijn, om jou op de hoogte te brengen van dagkaarten, dagretours en treinkaartjes met korting. Ook Blokker treinkaartjes verwachten wij in 2022 weer te kunnen promoten.
Ontvang acties!
Mocht u deze treinkaartjes aanbieding van Blokker willen bestellen raden wij aan niet langer te wachten. Blokker heeft de dagkaarten beperkt op voorraad en is vaak snel uitverkocht! Daarbij is het altijd handig om een Blokker dagkaart achter de hand te hebben voor een leuk dagje uit, shoppen of bezoek aan familie. Daarnaast is zijn de kortingskaartjes goed te combineren met kinderen. Met de Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee en reist u samen met korting in de trein!

Blokker treinkaartjes

Blokker Treinkaartjes in 2022

Ook in 2022 zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Blokker verkrijgbaar. Mogelijk in april en december, waarbij u in een winkel van Blokker of via de webshop een NS dagkaart kunt bemachtigen. De Blokker dagkaart zal worden verkocht als e-ticket, waarvoor u een unieke couponcode ontvangt. Deze couponcode kunt u eenvoudig online verzilveren via het bijgeleverde stappenplan in de bevestigingsmail. Na verzilvering of activatie van uw couponcode ontvangt u per e-mail een NS e-ticket. Het NS e-ticket kunt u downloaden en uitprinten of op uw mobiele telefoon laden. Op het e-ticket staat een unieke QR-code vermeld, waarmee u kunt in- en uitchecken bij OV Poortjes. Daarbij geldt het als vervoersbewijs bij een controle van een conducteur. Houdt altijd rekening met de gestelde voorwaarden van de Blokker treinkaartjes aanbieding, want de conducteur zal ook de geldigheid controleren.

Blokker dagkaart actie?

Na aankoop van deze actie ontvangt u 2 Blokker dagkaarten voor € 14,50 per stuk. In totaal betaalt u dus € 29 per stuk. Houdt er rekening mee dat u gratis verzendkosten krijgt bij Blokker vanaf € 30 en er voorwaarden aan de Blokker dagkaart zijn verbonden. Deze voorwaarden vindt u in de onderstaande samenvatting terug.

 • Prijs: € 14,50
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: 11 december t/m zondag 21 januari 2018
 • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
 • Te koop bij: Blokker (online en winkel)
 • Geldigheid: Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag
 • Lees de algemene voorwaarden van de NS Blokker actie goed door voor u er één aanschaft

Blokker treinkaartjes in 2018

Goedkoop-treinkaartje.nl houdt u op de hoogte van de laatste acties! Like ons en schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij brengen de laatste NS Kortingacties naar u toe!

Blokker Treinkaartjes kopen

De Blokker trein aanbieding is verkrijgbaar in winkels en online. Wij raden aan om meer dan € 30 te bestellen, zodat u profiteert van gratis verzendkosten. Wanneer de couponcodes per e-mail worden verstuurd is dit natuurlijk niet noodzakelijk. Dit staat in de voorwaarden van de aanbieding vermeld. De persoonsgegevens die u opgeeft bij de bestelling zijn nog niet de definitieve persoonsgegevens voor uw vervoersbewijs. Deze geeft u pas in het activatieproces van de couponcode op.

Geldigheid Blokker kortingskaartjes

De Blokker kortingskaartjes zijn niet geldig in alle treinen. Zo zijn de kaartjes geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag geldig op binnenlandse trajecten van IC Direct treinen en treinen van ICE International. Niet geldig in treinen van Eurostar of Thalys.

Wanneer Blokker treinkaartjes?

De periode waarin Blokker treinkaartjes worden aangeboden wordt vooraf niet bekend gemaakt. Wel kunnen wij uit gegevens van voorgaande jaren opmaken in welke periode de aanbieding mogelijk wordt aangeboden. Zo waren er in voorgaande jaren Blokker treinkaartjes verkrijgbaar in april en december. Daarom verwachten wij ook voor komend jaar weer voordelige dagkaarten in april en december 2019. In voorgaande jaren bleken Blokker treinkaartjes verkrijgbaar in april en december. Daarom verwachten wij ook dit jaar

Hieruit blijkt dat er 3 periodes zijn waarin u goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn kunt verwachten, namelijk: januari, maart – april en juli – augustus – september.

Klantenservice Blokker

Heeft u een vraag, opmerking of klacht m.b.t. de Blokker treinkaartjes of dagkaart actie? Neem dan contact op met de klantenservice van Blokker via de onderstaande contactgegevens.

 • Telefoon: 088 9494800
 • Whatsapp: 06 12823538
 • E-mail: klantenservice@blokker.nl

Openingstijden Klantenservice

 • Maandag: 09:00 – 20:00 uur
 • Dinsdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Woensdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Donderdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
 • Zondag: gesloten

Treinkaartjes in 2022

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2022? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders