Laatste acties/aanbiedingen van 2015

Heeft u nog goedkope treinkaartjes nodig in 2015? We zijn aangekomen bij de laatste acties en aanbiedingen van dit jaar, maar uiteraard zullen we er ook in 2016 weer bij zijn! Momenteel zijn er 3 acties lopende, waarbij het mogelijk is om een goedkope NS dagkaart te kopen en u een dagje weg kunt met de trein! Komende kerstvakantie naar vrienden/familie, een pretpark of de dierentuin? Profiteer van deze aanbiedingen en reis een hele dag onbeperkt met de trein met korting!

Drie acties in december 2015!

Momenteel zijn er 3 algemene aanbiedingen lopende!

Delifrance tickets voor € 21

Bestel via de Spoordeelwinkel voor slechts € 21,- een Delifrance dagkaart (NS dagkaart + lunch), waarmee u een andere stad, vrienden/familie en een ander trein uitje kunt organiseren. De tickets zijn tot 03 januari 2016 verkrijgbaar en tot 31 januari 2016 te gebruiken.

NS Tienertoer in de kerstvakantie

Ben jij of kent u iemand van 12 t/m 18 jaar oud? Dan is de Tienertoer Kerstvakantie het ideale reisproduct! Voor € 33,- reis je 3 dagenlang onbeperkt met de trein in de periode van 19 december t/m 03 januari 2016. Profiteer van deze aanbieding en maak kennis met het Nederlands treinverkeer.

NS Wintersale

Met de NS Wintersale is het mogelijk om goedkope stedentrips te maken per trein! Zo kunt u al vanaf € 19, naar Düsseldorf, Antwerpen, Keulen of Lille en ontdekt u de leukste Europese steden en kerstmarkten. Profiteer van deze geweldige aanbieding en knijp er even tussenuit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!