Er zijn tijdelijk geen goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Nu Nederland is getroffen met het Coronavirus is het niet meer passend om een dagje uit te stimuleren door middel van kortingsacties. Aanbiedingen van zowel de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen zijn daarom tijdelijk niet beschikbaar.

Goedkope treinkaatjes en nu?

Doel van de kortingskaartjes is altijd om dagjes uit te stimuleren. Vooralsnog is het niet passend om dit te doen en het is onduidelijk hoelang de maatregelen stand houden.

Op de hoogte worden gehouden? Meld je dan gerust aan voor de nieuwsbrief of volg ons via Sociale Media (Facebook, Instagram of Twitter).

FAQ: Corona maatregelen

Het niet meer beschikbaar stellen van goedkope treinkaartjes levert veel vragen op. Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen m.b.t. de maatregelen die zijn getroffen voor het Coronavirus.

Geen goedkope treinkaartjes, wat betekend dit?

Aanbiedingen zijn niet meer te koop. Dit zegt verder niets over reeds aangekochte acties. Hotels, attracties of evenementen bepalen hebben ieder eigen maatregelen.

Mag ik nog met de trein reizen?

Ja, er is op dit moment geen negatief reisadvies van kracht. Je mag reizen met het Openbaar Vervoer, tenzij je klachten vertoond of een kwetsbare gezondheid hebt. Houdt voor actuele informatie altijd de richtlijnen van het RIVM aan.

Wanneer weer goedkope kaartjes?

Het is nog niet duidelijk wanneer er weer voordelige tickets worden aangeboden. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons via Sociale Media (Facebook, Instagram of Twitter).

Uiterste reisdatum verloopt bijna, wat nu?

Voor aanbiedingen die tot 31 maart geldig zijn zal de uiterste reisdatum mogelijk worden verlengd. Hier heeft NS echter nog geen uitsluitsel over gegeven. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen wij deze delen.

Ticket verzilverd, maar wil mijn reis liever uitstellen. Kan dat?

Er is begrip voor de situatie en reeds verzilverde treinkaartjes kunnen daarom later via de klantenservice worden omgezet. Het is echter nog niet duidelijk wat de uiterste reisdatum hiervoor wordt.